Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 06:48:45
Bugatti
Bugatti - 19U1801 Black
Bugatti - 19U1801 Black
Bugatti - 19U1801 Black
3D
Bugatti
19U1801 Black
485 kr
(647 kr)
Loading...
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

07496-00

Bugatti 19U1801 BlackBugatti er en tysk produsent som produserer elegante og luksuriøse produkter. Produsenten deler navn med en fransk luksusbilprodusent, og på mange måter deler disse to den eksklusive følelsen som kommer fra produktene. Bugatti 19U1801 Black er et par svarte skinnsko av aller høyeste kvalitet.

Høy kvalitet på materiale og designDet er forskjell på bra skinnsko og de beste skinnskoene. Bugatti viser tydelig at de beste materialer i kombinasjon med et mesterlig håndverk gir deg sko som føles like luksuriøse som de ser ut.

Sko for de fleste situasjonerDisse skinnskoene kan du uten problemer bruke når du virkelig vil pynte deg. Det stilrene utseendet passer perfekt til et mørkt antrekk eller en velkledd og casual klesstil. Læret kan man pusse litt, slik at det får en vakker glans. Læret tilpasser seg også til dine føtter med tiden.

Lærsko – pleie og vedlikeholdLær er et naturlig materiale som tilpasser seg og forandrer seg med tiden. For å passe på at skinnsko holder seg pene i flere år, må du gjenfukte læret og rengjøre det for smuss og flekker ved behov. Bruk en skobørste og skovoks eller en skokrem for best resultat.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29999 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×