Loake
Loake
200 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Loake 200 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

10358-01

Loake 200For alle menn med en følelse for design og kvalitet, er et par Loake 200 en nødvendighet. Disse eksklusive finskoene er produserte i et brunt og blankt skinn. Skoene har en utrolig høy kvalitet, og med et par av disse skoene i garderoben har du et par finsko ut livet.

Såle om skoeneLoake 200 er en smakfull finsko i brunt og blankt skinn. Det er ikke bare overdelen på skoen som er i skinn – også inner- og yttersålen er produserte av et nøye utvalgt kalveskinn. For at skoene skal vare så lenge som mulig, kan det være lurt å såle om skoene. Sko fra Loake pleier å være litt brede i lesten.

Antrekkets blikkfangMed et par Loake 200 på føttene må du regne med å få et og annet misunnelig blikk. Skoenes elegante utforming, det blanke skinnet og de vakre detaljene drar alles blikk til seg som magneter. Match finskoene dine med en mørkeblå dress og fine accessoirer, som et brunt skinnbelte.

Stell skoene med kjærlighetFinsko i dette kaliberet trenger du gjerne bare å kjøpe én gang i løpet av livet. Loake 200 har en utrolig kvalitet som bare blir vakrere for hvert år som går. Skoene trenger stell i form av pussing og innsmøring. Bruk en klut for å rengjøre skoene, og sett dem så inn med fett med passende skopleieprodukter.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×