Donna Girl
Donna Girl
21433 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Donna Girl 21433 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

25 cm

Artikelnummer:

51670-00

Donna Girl 21433 BlackDonna Girl 21433 Black er sko som passer perfekt for de kalde vintrene. Det første du vil legge merke til med Donna Girl 21433 Black, er hvor høye de er. Skoene har en skafthøyde på 25 cm og en liten hæl på 3,5 cm. Dette gir deg god beskyttelse mot snø, vind og kulde, selv lenger opp på leggen. Donna Girl 21433 Black har et vakkert og elegant design. Skoene er laget i materialer som syntetisk lær, gummi og et varmende fôr inni skoene. Du snører opp skoene ved hjelp av skolissene som sitter i stilige metallfester. Dette er sko som gir deg en hel del oppmerksomhet. Bestill Donna Girl 21433 Black allerede i dag, så er du klar for å møte de kalde vintrene med stil.

Materialer som holder føttene varmeDonna Girl 21433 Black er laget ved hjelp av mange ulike materialer. Sålene er laget av gummi og har et riflet mønster som gir deg godt grep mot underlaget. På skoenes ytre finner du et vakkert, svart syntetisk lær. Dette gir skoene deres vakre utseende samtidig som det beskytter mot kulde, vind og regn. Lengst nede på skoene finner du stilige detaljer som eksempelvis metallfestene du bruker for å snøre skoene. Inni skoene finner du den viktigste delen – det varme fôret. Det er dette fôret som sørger for at skoene føles behagelige, samtidig som de gir en utmerket beskyttelse også i skikkelig kaldt vær.

Vintersko som passer til hverdagslivetDe stilrene og elegante skoene Donna Girl passer til ulike stiler. Høyden på skoene gjør at du med fordel kan benytte deg av både jeans og andre typer bukser. Helst bør du bruke bukser som sitter stramt rundt beina, slik at du kan ha buksene innenfor skoene. Den svarte fargen gjør at du med fordel kan matche skoene med et mørkt ytterplagg. Synes du at antrekket ditt blir litt for mørkt, kan du alltid live opp stilen din med et fargerikt halstørkle. Med Donna Girl 21433 Black kan du lett gå hvor som helst om vinteren uten å fryse på føttene. Dessuten kommer det til å føles veldig behagelig.

Plei dine vinterskoSiden Donna Girl først og fremst er laget av syntetisk lær og gummi, bør du unngå skopleieprodukter for lærsko. Bruk absolutt ikke impregneringsspray eller liknende, da dette skader både det syntetiske læret og gummien. Benytt i stedet lunkent vann for å få bort skitt fra skoene.
Vis mer.

Diskusjon

Ser veldig goe ut..men hvor mye veier 1 sko

Svare
Jeanett, Footway

Denne skoen veier 1,32 kg i størrelse 38. Begge par. Så en sko veier ca 660g.

Eldre enn 3 måneder
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×