Skechers
Skechers - 22672 BBK
Skechers - 22672 BBK
Skechers - 22672 BBK
3D
Skechers
22672 BBK
747 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

53377-00

Skechers 22672 BBKNår det kommer til hverdagssko, hvor fokus ligger på komfort, så er disse slip-in-skoene fra Skechers noen av de mest komfortable. De fine skoene er også utviklet for de som liker å gå mye. Innesålene har et memoryskum-materiale som tilpasser seg perfekt etter dine føtter.

Enkelt design – avansert teknologiSkoene har et enkelt design. Hele oversiden er laget av et meshmateriale som tøyer seg og lar deg få på deg skoene dine. Hele skoen er lett, og yttersålen har et spesielt mønster som gjør at skosålen følger føttenes bevegelser på en bedre måte.

Perfekte hverdagssko og jobbskoHvis du står eller går mye på jobben, kan disse skoene være noe for deg. Både den indre og den ytre sålen er utformet for at du komfortabelt skal kunne bruke skoene i lange perioder av gangen. Det fine og stilrene designet gjør at du kan matche skoene med alle slag klær.

Pleieråd for Skechers BBK slip-in-skoDisse skoene trenger ikke noen spesiell pleie, slik som skinnsko og mokkasko trenger. De er til for å bli brukt, og de er enkle å rengjøre hvis de blir litt skitne. Bruk en fuktig klut og eventuelt litt såpe for å skrubbe bort smuss og flekker.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Ann sylvi Andersen

Veldig flott

 · Svar · 
A
Ann sylvi Andersen

Flott

 · Svar · 
E
Elly

Veldig fine og sålene inni skoen er myke og gode.

 · Svar · 
R
Rigmor Nilsen

Var alt for store etter hva størrelsen skulle tilsi, og de var av utseende ikke slik de fremstår i annonsen. Er ikke særlig fornøyd så de returneres.

 · Svar · 
R
Ragnhild

Beste skoene jeg har hatt på lenge.... Litt for store i str. så jeg måtte ned ett nr. Fine både til skjørt og bukse. Deilige å gå med for meg, som sliter med skjelettplager.

 · Svar · 
K
Kamila

Veldig fine .

 · Svar · 
R
Ragnhild

De beste skoene jeg har hatt på lenge. Litt store i størrelsen, så man kan godt kjøpe de et nr. mindre.

 · Svar · 
U
Unni

Fantastiske sko. Ved første øyekast var jeg skeptisk, fordi de føltes litt “billig” ut i sålen, men jeg tok sjansen. Og det angrer jeg ikke på, de er veldig behagelig på, og fjærer godt. Jeg bruker 40 og bestilte 39. De passet perfekt!

 · Svar · 
W
Wenche

Superdeilige, men større en forventet. er en 39,5 men 39 var for stort, så jeg må bytte meg ned ett nr, og håpe de sitter som støpt.

 · Svar · 
I
Irene jahnsen

At det burde vært opp til størrelse 42

 · Svar · 
B
Bodil

Fantastiske bilder. Bruker 38/39. Bestilte 39 kanskje litt stor​:slight_smile:

 · Svar · 
M
Marita

Dette er de herligste hverdagsskoene EVER! Man seriøst gleder deg til å ta de på :blush:!
Lurer du på om du skulle hatt et par sånne? Ikke lur - løp og kjøp :+1:🏻!

 · Svar · 
J
Jorunn

Fikk skoene i dag , kjempefine , men de må være store i str , jg bruker 40 , men må sende de i retur og bestille nye i 39

 · Svar · 
J
Jorun

Er den stor i størrelsen ? Bruker 39. Må jeg gå ned en størrelse?

 · Svar · 
A
Ars

De beste skoene. Du kan gå i timesvis på disse. Supermyke og gode i størrelsen, men hadde gjerne sett at de hadde gått opp til 42.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×