Rieker
Rieker
25558-00 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker 25558-00 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

53970-00

Rieker 25558-00 BlackTyske Rieker slutter aldri å overraske oss når det kommer til trendy og behagelige sko. Rieker 25558-00 Black er en superfin tøffel for herrer! Disse tøflene/sandalene er perfekte å bruke på våren og sommeren når været endelig blir varmere. Takket være de eksklusive materialvalgene føles disse sandalene elegante.

Lær og reimerRieker 25558-00 Black er en lekker sandal i ekte lær. Sandalene har et stilig og tidløst design med dekorative og brede reimer. Disse sandalene har slip-on-design, noe som innebærer at du raskt og enkelt tar de på deg uten å bruke hendene.

Godt og stilig på én og samme tidEnten du skal henge på stranden eller slappe av hjemme, er det digg å føle seg fin. Med et par Rieker 25558-00 Black trenger det ikke være vanskelig i det hele tatt. Sandalenes svarte lær og stilige design føles veldig trendy og passe pyntet. De går like godt til jeans og skjorte som til et par luftige badeshorts.

Sett sammen et skopleiekitSett sammen et lite skopleiekit som alltid er klart! Til dine Rieker-sandaler i ekte lær trenger du en bomullsklut, impregneringsspray og eventuelt skokrem. Begynn med å impregnere sandalene. Dette forhindrer vann og skitt fra å trenge inn i læret. Med tiden er det lurt å børste sandalene rene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×