Superga
Superga - 2750-Cotu Classic 901 white
Superga - 2750-Cotu Classic 901 white
Superga - 2750-Cotu Classic 901 white
3D

Brukerbilder

Superga
2750-Cotu Classic 901 white
463 kr
(647 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

07935-01

Superga 2750-Cotu Classic 901 White


Italia er kjent for sine mange skomerker av høy kvalitet. Ett av disse klassiske merkene er Superga, hvis sneakers er stilrene og passer til alle slags stiler. Foretaket lager ofte skoene sine i lyse farger og akkurat denne modellen kommer i det klassiske hvite utseendet. Perfekte å bruke på sommeren og våren.

Enkelt og stilfullt

Det er lett å forstå hvorfor så mange elsker akkurat Superga og deres stilrene sneakers. Skoene er lave og passer utmerket både til shorts, jeans og khakibukser. Selve materialet som skoene er laget i er canvas, et sterkt tøy som holder seg helt og fint lenge. Skoene har også et hull som er forsterket, noe som alltid er bra.

Matche med lyse farger

Et tips når du skal matche disse skoene er å først og fremst bruke lave sokker, spesielt hvis du vil bruke skoene til shorts. Det blir alltid fint å matche skoene med lyse farger, som f.eks. pastellfarger, beige og rosa generelt.

Stell og vedlikehold av tøysko

Å ivareta tøysko trenger ikke å være så komplisert. I dag finnes det rikelig med ulike produkter som kan brukes til nettopp pleie og rengjøring av sko. Hvitt tøy er som regel et materiale hvor støv og flekker synes litt fortere. Du kan alltid benytte deg av rengjøringsprodukter for canvas når du pleier disse skoene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

I
Iwona

Perfekt sko, beste sneakers som jeg hadde.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×