Xti
Xti
28720 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Xti 28720 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

8 cm

Artikelnummer:

51280-00

Xti 28720 BlackXti 28720 Black er en nødvendighet for deg som liker de seneste trendene! Skoenes fine og festlige design løfter et hvilket som helst antrekk! Du kan bruke disse Xti-skoene størsteparten av året. Kilehælen er stilren, og i tillegg er den svært enkel å gå på, selv om skoene er høye.

Vakre detaljerXti er kjent for å tilby kundene sine fine sko i mange modeller, og i tillegg til ordentlig gode priser. Xti 28720 Black er selvsagt intet unntak. Denne vakre kilehælskoen i høstmodell er laget av et syntetisk materiale som både er fint og solid. Med en dekorativ spenne oppå er disse skoene uten tvil et førstevalg.

Til jeans?Fine og festlige sko i denne varianten har en stor fordel – de passer nemlig perfekt også til vanlige klær. Du kan bruke Xti 28720 Black til et par slitte jeans, en hvit t-skjorte og en skinnjakke. Det sier seg selv at de også passer perfekt til "den lille svarte" på dansegulvet!

Hva slags vedlikehold trenger syntet?Syntetsko som Xti 28720 Black trenger litt vedlikehold for å holde seg fine. Siden disse skoene er laget av et syntetisk materiale, tåler de ikke vann og smuss så veldig godt. Pass på at du børster skoene rene regelmessig hvis det trengs.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×