Xti
Xti
28727 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Xti 28727 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51293-00

Xti 28727 BlackHer kommer en stilig høyhælt støvel! Xti 28727 Black er et perfekt valg om du liker å følge trenden. Denne støvelen har en behagelig komfort, og den kraftige hælen gjør det enkelt å bevege seg. Perfekt når du skal på fest om høsten, vinteren eller tidlig på våren.

Trendy støvel for stilige damerMed gullfargede detaljer som spenne og knapper føles denne støvelen ekstra luksuriøs. Den er laget i et syntetisk materiale som både er vakkert, lett og holdbart. Sålen har et grovt mønster som gir deg et godt grep på underlaget hele vinteren.

En støvel som passer til altKilehælen på denne skomodellen tilfører et stilfullt og velkledd inntrykk. Denne vakre høstskoen passer til det meste med sitt høye skaft og den kraftige hælen. Kombiner Xti 28727 Black med sorte strømper og en kort kjole til fest, eller med noen slitte jeans til hverdags.

Rengjøring av syntetiske materialerSyntetiske sko kan ikke behandles på samme måte som for eksempel lær eller tekstil. Så selv om Xti 28727 Black ser ut som et par skinnsko, må de behandles annerledes. Det viktigste er å holde støvlene rene ved å børste dem jevnlig. I tillegg kan du tørke av dem med en fuktig klut dersom de får flekker eller du vil fjerne støv.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×