Dr Martens
Dr Martens
2976 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Dr Martens 2976 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

13 cm

Skaftvidde:

21 cm

Artikelnummer:

06709-00

Dr. Martens 2976 BlackEt par Dr. Martens gir deg en allsidig klassiker i skogarderoben din. Ankelhøy og lett å ta på uten lisser – denne skoen er alltid på (eller snarere mot!) moten og passer til både kvinner og menn.

Materialer og teknisk informasjonDenne skoen firer ikke på kvaliteten. Overdelen og sålen er sammenføyd ved hjelp av oppvarming og sømmer for å skape en mer stabil konstruksjon enn sko som er limt. Laget av nydelig skinn med halvskinnende overflate.

Støvler med rockete pregDr. Martens gir antrekket ditt en rockete vibb. Bruk dem med svarte skinny jeans og en vintageinspirert t-skjorte for en tøffere look, eller lyse, slitte boyfriend-jeans og en sommerlig skjorte for en interessant kontrast mellom romantikk og rock. Hvis du vil gå med et stykke sko- og kulturhistorie som går tilbake til 1970-tallets The Who, er dette skoen for deg!

Slik vil dine nye favoritter bli behandletSiden skoen er av lær, anbefales impregnering før første gangs bruk og deretter regelmessig for å beskytte mot vær og vind. Vask dem med dertil egnede produkter før du impregnerer for best resultat. Smør inn med balsam for ekstra glans.
Vis mer.

Diskusjon

Synes du vanlige Chelseaboots er litt for "fint" så er de her bedre. De passer til det meste i hverdagen og når du er ute på puben, spesielt til dressjakke. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt!

Svare

Utrolig gode! Litt tunge. God plass i skoen. Kanskje litt store i størrelsen.

Svare

Hva er forskellen på denne og chealsa boots modellen? er disse noe brere og vierer i ankelhals? ser kanske slik ut. jeg bruker 39 blir disse stor i den størrelsen da?

Svare
Jeanett, Footway

Ja, de er litt breiere. Ellers er de ganske like. Ettersom de er unisexmodell så kan det være mulig at du må gå ned en størrelse. Et tips er å bestille hjem både 38 og 39 for å prøve og sammenligne.

Eldre enn 3 måneder
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28475 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×