Dr Martens
Dr Martens
2976 GAUCHO
1 797 kr
inkl. mva

Kunde Data

Dr Martens oppleves som normale i størrelsen i henhold til 15077 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Skafthøyde :

14 cm

Skaftvidde:

22 cm

Merke:

Artikelnummer:

06709-02

Dr. Martens 2976 GAUCHODr. Martens har vært veldig populært siden starten, og opp gjennom årene har spesielt den svarte støvelen blitt svært knyttet til merket. Dr. Martens 2976 GAUCHO er en veldig trendy sko i Chelsea-modell som er laget av et kraftig brunt skinn. Med en dekorativ og praktisk strikk på sidene gir skoene mer fleksibilitet og økt komfort.

Skinn som former segDr. Martens-sko er sko du kan bli gammel i, og som kan opprettholde kvaliteten i år etter år. Det kraftige skinnet i GAUCHO er litt stivt i begynnelsen, men blir raskt mykt og begynner å forme seg etter føttene dine. Skoene har en solid og kraftig gummisåle som gir deg optimalt grep. Det er den unike sålen Air Wave som gir forbedret demping.

En stilig sko til hverdag og festEt par pene Chelsea-støvler i skinn passer til nesten hva som helst. Denne stilige GAUCHO-modellen fra Dr. Martens gir deg mye plass til å kle deg personlig og forme din stil som du vil. Det brune skinnet og den stilige modellen er lett å matche til både festklær og hverdagsantrekket.

Pleieråd for støvlene dineDr. Martens GAUCHO-støvlene dine kan holde seg i fin og god stand i mange år hvis du tar vare på skoene dine riktig. Siden skoene er laget av skinn, kan du enkelt impregnere skoene, smøre dem med skinnfett og fjerne skitt med en myk børste. Over tid får skoene arr og rynker, noe som bidrar til mer karakter.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

R
RenskeAB
Oversette
Caroline, Footway

Wij verkopen ze :slight_smile: Als het een specifieke maat is die u wilt, kunt u terugkomen en ik kan het controleren.

Oversette
0
H
Hjördís Ýr Hjartardóttir
Oversette
Æ
Ægir Örn Sigurgeirsson
Oversette
Vis flere innlegg

28648 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK