Rieker
Rieker - 35362-00 Schwarz
Rieker - 35362-00 Schwarz
Rieker - 35362-00 Schwarz
3D
Rieker
35362-00 Schwarz
797 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

52192-00

Rieker 35362-00 SchwarzÅ finne et par elegante og stilrene varmfôrede sko kan være vanskelig. Da er det flaks at Rieker har laget disse utrolig fine og stilige herreskoene som er beregnet på vinterhalvårets kaldere temperaturer og glatte gater.

Materialer beregnet på vinterklimaetDette er en vamfôret sko med overdel i halvblankt svart lær. Riekers sko kommer alltid med innersåler som avlaster dine føtter når du bruker skoene. Yttersålen er beregnet for vinterbruk med sin solide rifling, noe som gjør at du får godt grep på underlaget, selv når det er glatt på bakken.

Hold stilen gjennom den kaldere delen av åretPå tross av at disse skoene er beregnet på vinterbruk, er de utrolig elegante og stilrene, og funker dermed like godt til dressbukser som til jeans gjennom årets kaldere måneder. Perfekt for deg som vil holde stilen og unngå klumpete og tunge vinterstøvler.

Vedlikehold for vinterslitne skoVi råder deg alltid til å impregnere nye lærsko før bruk, siden de da støter bort fukt og skitt lettere. Vintersko kan få flekker fra salt og skitt på bakken, men disse skoene blir lett fine igjen om du tørker bort skitten med en fuktet klut og siden smører dem inn med lærfett.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30009 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×