Rieker
Rieker
36063-25 Tabak
637 kr
(797 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Rieker oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9180 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Fleece

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

9 cm

Merke:

Artikelnummer:

52196-00

Rieker 36063-25 Tabak


Her er den perfekte skomodellen som du med fordel kan bruke mesteparten av året. Rieker 36063-25 Tabak er en Chelsea-modell laget i et fint, gyllent brunfarget skinn. På siden av skoen finner du dekorative og praktiske elastiske felter som gjør det enkelt å ta skoene av og på. Med en lav hæl og et stilig utseende er dette en sko enhver moteriktig mann bør unne seg.

Stilig, behagelig og praktisk


Skoene fra Rieke Tabak er anvendelige til de fleste antrekk. Skoene har en blankpusset og relativt myk overflate, til tross for at skinnet er kraftig og solid. Om du behandler skoene godt, er dette et par du kommer til å ha glede av i lang tid. En mønstret gummisåle gir deg både godt grep på bakken og et behagelig steg.

En sofistikert vinnerEt hvilket som helst antrekk vil raskt bli flere hakk bedre med disse skoene fra Rieke Tabak. Du kan lett kombinere skoene med både olabukser, chinos eller dressbukser. For å sette prikken over i-en kan du kombinere med et matchende skinnbelte.

SkinnbeskyttelseSom de fleste andre skinnsko bør du impregnere dine Rieker Tabak når de er nye. Dette gjør skinnet mer holdbart og motstandsdyktig mot vann og skitt. Etter hvert kan det være lurt å børste av skoene og sette dem inn med beregnet skinnfett.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Alen Mušić
Oversette
J
Julia, Footway

Innermått EU 42= 28,9 cm, EU 43= 29,6 cm :slight_smile:

Oversette
0
A
Alan
Oversette
P
Peter Start
Oversette
Vis flere innlegg

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK