Rieker
Rieker
36082-00 Black

Skoen er dessverre utsolgt

Kunde Data

Rieker oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9180 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Fleece

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2,5 cm

Skafthøyde :

8,5 cm

Merke:

Artikelnummer:

48584-00

Rieker 36082-00 BlackDet tyske merket Rieke har tatt skomarkedet med storm. Dette er på grunn av sko som skomodellen Rieker 36082-00 Black. Her har de klart å skape en behagelig Chelsealignende sko til en rimelig pris. Denne skoen har alt man ønsker fra en hverdagssko. Den er stilren, rask å ta på seg og sist, men ikke minst ser den bra ut sammen med jeans.

HøykvalitetskinnSko i ekte skinn har som regel mange fordeler som sko av syntetiskmateriale ikke kan sammenligne seg med. I tillegg til å gi et luksuriøst og stilsikkert uttrykk så er de også motstandsdyktige mot vann og fukt. Av den grunn egner disse skoene seg både til bruk på fritiden og til arbeid. Innersålen er så behagelig at du kan bruke skoen i lange perioder uten å bli sliten.

Stil fra ende til annenEn av de mest anvendelige skomodellene du kan eie, er et par Chelseaboots. Du kan uten problemer kombinere dem med noen kule olabukser for en avslappet stil eller med et par chinos for mer formelle anledninger. Det pene skinnet tilfører, uansett hva du velger å kombinere det med, en luksuriøs følelse. Bruk gjerne skoene sammen med en sort skinnjakke for en klassisk tøff stil.

Behandling av dine lærsko


Lærsko utvikler seg i takt med deg og former seg etter dine bevegelser. Etter at du har impregnert skoene i starten, kan du med jevne mellomrom børste av skoene for deretter å sette dem inn med skovoks.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

R
Roxmarker
Oversette
S
Stefan Ö
Oversette
M
Micke
Oversette
Vis flere innlegg

28550 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK