Mustang
Mustang
4051603 Men's Boot (fur) Graphite

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Mustang 4051603 Men's Boot (fur) Graphite

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige, Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

53168-00

Mustang 4051603 Men’s Boot (fur) GraphiteHer har du et par ordentlig rimelige høst- og vintersko med fint design. Mustang 4051603 Men’s Boot (fur) Graphite er at par gode herresko for kjøligere dager. De fine skoene har et varmt fôr som gjør at føttene holder på varmen, også når temperaturen er på sitt kaldeste.

Smarte materialerMustang 4051603 Men’s Boot er laget av et syntetisk materiale som minner mye om skinn. Materialet er relativt fukt- og smussavstøtende. På innsiden av skoene har du varm fôring som ser ut som ull, men som er syntetisk. Disse Mustangskoene har en høy kvalitet og gir deg et godt grep, også på glatte underlag. Yttersålen har et kraftig mønster.

Fine og godeMustang 4051603 Men’s Boot har et fint, tøft design som går veldig bra sammen med rockete og tøffe klær, for eksempel slitte jeans og en rutete flanellskjorte. Skoene passer utmerket både til hverdags eller når du skal på en skogstur.

Beskytt skoene dine


Selv om Mustang 4051603 Men’s Boot ikke er laget av ekte skinn, kan du likevel impregnere skoene. Det finnes mange bra skobeskyttelsesprodukter for syntetisk skinn. Før du impregnerer skoene, er det viktig at de er helt rene. Børst vekk eventuell skitt med en myk skobørste.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×