Park West
Park West
40601 Suede/Dark Brown

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Park West 40601 Suede/Dark Brown

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

11 cm

Skaftvidde:

22 cm

Artikelnummer:

01714-00

Park West 40601 Dark BrownDet er ikke mange boots som er like praktiske som Park West 40601 Dark Brown, og som fremdeles holder stilen ved like. Disse semskede skoene er laget av store biter av mokkaskinn, og derfor er de uten mange sømmer for å sette mindre skinnbiter sammen. Dette gir skoen et stilrent utseende som aldri går av moten. I sann Jodhpur-ånd har skoene fleksible strikker i sidene. Dette i tillegg til de solide stroppene på toppen gjør det enkelt for deg å ta av og på skoene. Disse to stroppene har god plass til en finger i hver, så om du vet at du må ta skoene mye av og på, er denne skoen et godt valg. Det solide skinnet gjør også at du ikke trenger å være redd for å ødelegge skoen med brå bevegelser eller ved rask av- og påtaking. På undersiden av dine Park West 40601 Dark Brown er det en mønstret gummisåle med en hæl på 2 cm. Denne sålen sørger for godt grep på underlaget, selv når det er glatt ute. Om du ønsker et par funksjonelle og stilsikre sko, er Park West 40601 Dark Brown noe å gå for.

Semsket skinnDenne modellen fra Park West er laget i nesten bare solid semsket skinn. Dette gjør at skoen ikke bare føyer seg etter foten, men også har et tidløst utseende.

Med forkjærlighet for skinnOm du, som så mange andre, foretrekker et par solide skinnsko, kommer du til å elske disse semskede bootsene. Den nøytrale fremtoningen gjør at du enkelt kan kombinere dine Park West 40601 Dark Brown med din allerede eksisterende stil. Det vil si at de passer like bra til et par stramme olabukser som til en søt blomstret kjole.

Få det semskede skinnet til å holde lengeMange unngår semskede sko på grunn av frykt for flekker, for i motsetning til glatt skinn kan du ikke pusse et par semskede sko med skokrem eller voks. Men ved å opprettholde jevnlig omsorg for skoene er det enkelt å ha et par semskede sko, selv gjennom den norske høsten. Impregnering er stikkordet når det gjelder å opprettholde et pent utseende på dine semskede sko. Impregner 3 ganger før du begynner å bruke skoene og deretter minst 1 gang i måneden. Dette vil være med på å øke evnen til å holde ute søle og skitt unna. Benytt deg også av en gummibørste for å friske opp utseendet og fjerne eventuelle flekker.
Vis mer.

Diskusjon

hei
er disse skoene ull inne i skoene og er skoene sinn

Svare

hei
er disse skoene ull inne i skoene og er skoene sinn

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×