Mustang
Mustang
4081602 M High Top Sneakers Graphite

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Mustang 4081602 M High Top Sneakers Graphite

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

53169-00

Mustang 4081602 M High Top Sneakers GraphiteMustang lager tøffe sko til ungdommer. Disse High Top-sneakersene har et litt høyere skaft med myk vattering. Innerfóret varmer føttene, slik at de er ekstra fine å bruke om vinteren.

Tøffe sko med høy komfortSkoenes utside er hovedsakelig lagd av syntetisk skinn. Dette materialet passer til sneakers, siden det er fint og enkelt å farge i forskjellige farger. Skoene er mørkegrå med blå detaljer.

Hverdagssko når det er kaldt uteMustang lagde disse skoene til menn som vil unne seg å bra ut, selv når det er på det kaldeste. Skoene har ikke bare et varmt innerfôr, de har også en kraftig såle som beskytter mot kulde fra bakken på en effektiv måte. Kombiner skoene med vanlige, litt ledigere jeans. Du kan også brette opp kragen for litt ekstra varme.

Syntetiske sko trenger også pleieSelv om syntetiske materialer ikke trenger samme pleie som naturlige materialer, som for eksempel skinn og mokka, skal du likevel rengjøre og behandle skoene en gang i blant. Prøv å få vekk gjørme, smuss og saltrender så fort som mulig. Ikke bruke skopleieprodukter beregnet på skinn, det kan skade det syntetiske materialet. Det holder med en klut og litt lunkent vann.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×