Polecat
Polecat
430-2367 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Polecat 430-2367 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle, Syntet

Artikelnummer:

52523-00

Polecat 430-2367 BlackUnn deg et par sko som hjelper deg å opprettholde en aktiv livsstil!Polecat 430-2367 Black er et par støvler i smart design du kan bruke hele dagen. Støvlene kan brukes i skogen, på tur, eller til hverdags når det er kaldt og glatt på bakken.

Smart med softshellPolecat 430-2367 Black er et par prisgunstige herrestøvler i syntetisk materiale. Med utside av såkalt softshell har støvlene god ventilasjon og lav vekt. Det er lett å snøre skoene og justere størrelsen så de sitter perfekt. Den grove yttersålen gir deg godt grep, også på ujevnt og glatt underlag.

Praktiske allroundstøvlerPolecat er kjent for sine funksjonelle og gode sko, og disse støvlene er intet unntak. Dette er virkelig fine og praktiske allroundstøvler som du kan bruke året rundt. Mange liker å bruke dem til friluftsaktiviteter, mens andre bruker dem til hverdags.

Hold skoene reneSyntetiske sko som disse kan ikke impregneres, men du kan tørke av skoene ved behov. For at disse Polecat-støvlene skal beholde kvaliteten og passformen, kan du børste dem rene med jevne mellomrom. Ta gjerne ut innersålen og luft den, så holder de seg freshe også innvendig.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×