Polecat
Polecat
430-2961 Grey

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Polecat 430-2961 Grey

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

52525-01

Polecat 430-2961 GreyPolecat er et skomerke som sikter seg inn på mennesker med en aktiv og sporty livsstil. Kanskje har du selv høye krav til kvalitet, passform og funksjon? Polecat 430-2961 Grey er en varm og god vinterstøvel med mange lure funksjoner og egenskaper. Dette skotøyet er perfekt til enhver kjølig vinterdag.

Smart designPolecat 430-2961 i grått er laget med et vannavstøtende, syntetisk materiale som også holder godt på varmen. For å forbedre komforten i støvlene er de også utrustet med et mykt og varmt fôr. Selve sålen har et kraftig mønster som gir godt grep på glatte veier. Du kan lett justere størrelsen og passformen ved hjelp av snøringen foran på støvlene.

Ingen kalde føtter i sikteFinnes det i det hele tatt noe verre enn å fryse på føttene? Med et par Polecat 430-2961 kommer du ikke til å bekymre deg for kalde eller våte føtter. Skoene har en gummiforsterkning som går rundt foten, som stopper vann fra å trenge inn i skoen. Du kan godt bruke skoene til dine vanlige klær og få et fint antrekk!

Sko som er lettsteltePolecat-skoene er laget for å brukes i snø og kulde. Men for å unngå å få skjemmende striper og flekker av salt er det best å la dem bli hjemme når det er mye slaps ute. Foruten det kan du fint bruke skoene alle kalde dager, og du kan få bort skitt med en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Kjempe fine sko, men de ble for små etter størrelsen (39) skulle hatt de i str 40. Må dessverre sende de i retur.

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×