Polecat
Polecat
430-2961 White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

20,5 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

52525-00

Polecat 430-2961 WhiteStilige vinterstøvler i hvitt som henter inspirasjon fra de klassiske moonbootsene, uten å bli overdådige. Polecats-skoene er tilpasset vårt tøffe nordiske klima og er dermed vann- og vindtette.

Softshell som beskytter deg mot vær og vindPolecats-skoene er utrustet med Softshell, et materiale som holder dine føtter varme og tørre, selv når du må tråkke gjennom snøfonner. Den godt mønstrede sålen gir deg et stødig grep på bakken, selv når det er glatt og slapsete. På denne måten er du godt utrustet for å klare vinteren også neste år! Den noe høye sålen gjør også at du kommer opp fra det verste slapset.

Behold stilen selv på vinterstidBare fordi du vil ha solide vinterstøvler som du er varm og tørr i, trenger du ikke å gå på akkord med designet! Med disse stilige, hvite støvlene fra Polecat kan du kjenne deg stilig, selv på mørkeste vinteren. Den hvite fargen lyser opp hvert antrekk, og fungerer like bra til et par kule jeans som til boblebuksene på afterskien.

Behandling og rengjøring av dine støvlerEttersom materialet er vannavvisende, må du trolig ikke rengjøre støvlene dine så ofte. Skulle likevel skitt feste seg, kan du bruke en lett fuktet klut for å tørke den bort. La så skoene tørke i romtemperatur.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30912 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×