Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 09:10:34
Polecat
Polecat - 430-6901 Waterproof Grey
Polecat - 430-6901 Waterproof Grey
Polecat - 430-6901 Waterproof Grey
3D
Polecat
430-6901 Waterproof Grey
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60021-27

Polecat 430-6901 Waterproof Grey


Hvis du er en aktiv dame som liker å være ute i friluft også når klimaet ikke er på sitt beste, kan Polecat 430-6901 Waterproof Grey være skoen for deg. Dette er nemlig en svært komfortabel joggesko som også er vanntett. Stilig er den også. Ved å kombinere den lette, luftige følelsen til en joggesko med turskoens robuste kvaliteter er dette modellen som passer perfekt for den norske hverdagen.

Vanntette joggesko er et praktisk og stilig valg


Det er utvilsomt svært bekvemt å gå med joggesko. De er jo lette, sitter godt på foten og har støtdempende såler. Men her til lands har vi jo et klima som ikke alltid er i det blide hjørnet. Derfor kan det være gunstig å sørge for at fottøyet er vanntett. Polecat 430-6901 Waterproof Grey gir deg begge deler i en og samme sko. Som til alt overmål tar seg svært godt ut.

Denne skoen er lett og vanntett


Ved å kombinere tøy og syntetiske materialer har det lykkes skoprodusenten Polecat å lage en joggesko som både er vanntett og veldig lett. Sålene er slitesterke og gir godt grep. Denne skoen har lisser som du knytter på vanlig vis. Altså en enkel og brukervennlig modell.

Lettstelt og grei sko


Du vasker disse joggeskoene med såpevann og klut. Du trenger ikke tenker på å impregnere dem. Selvsagt er ikke skosmøring heller et hensyn du behøver å ta.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
V
Vigdis

Veldig gode sko- MEN, dårlig kvalitet på lim, og tåker ikke tøft vær. Ødelagt etter 3 mnd. på jobb! Det duger ikke til den prisen. Har joggesko fea Europeis til 99.- som har tålt mer!!

 · Svar · 

28631 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×