Polecat
Polecat
430-6901 Waterproof Grey
557 kr
(697 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Polecat oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3532 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60021-27

Polecat 430-6901 Waterproof Grey


Hvis du er en aktiv dame som liker å være ute i friluft også når klimaet ikke er på sitt beste, kan Polecat 430-6901 Waterproof Grey være skoen for deg. Dette er nemlig en svært komfortabel joggesko som også er vanntett. Stilig er den også. Ved å kombinere den lette, luftige følelsen til en joggesko med turskoens robuste kvaliteter er dette modellen som passer perfekt for den norske hverdagen.

Vanntette joggesko er et praktisk og stilig valg


Det er utvilsomt svært bekvemt å gå med joggesko. De er jo lette, sitter godt på foten og har støtdempende såler. Men her til lands har vi jo et klima som ikke alltid er i det blide hjørnet. Derfor kan det være gunstig å sørge for at fottøyet er vanntett. Polecat 430-6901 Waterproof Grey gir deg begge deler i en og samme sko. Som til alt overmål tar seg svært godt ut.

Denne skoen er lett og vanntett


Ved å kombinere tøy og syntetiske materialer har det lykkes skoprodusenten Polecat å lage en joggesko som både er vanntett og veldig lett. Sålene er slitesterke og gir godt grep. Denne skoen har lisser som du knytter på vanlig vis. Altså en enkel og brukervennlig modell.

Lettstelt og grei sko


Du vasker disse joggeskoene med såpevann og klut. Du trenger ikke tenker på å impregnere dem. Selvsagt er ikke skosmøring heller et hensyn du behøver å ta.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

V
Vigdis

Innlegg på andre språk

C
Carina
Oversette
J
Jennifer Blom
Oversette
Z
Zara, Footway

42= ca 28cm :slight_smile:

Oversette
1
Vis flere innlegg

28685 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK