Polecat
Polecat
430-9984 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Polecat 430-9984 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

30 cm

Skaftvidde:

cm

Artikelnummer:

52526-00

Polecat 430-9984 BlackLiker du mote og har høye krav til kvalitet, passform og design? Polecat 430-9984 Black er et godt valg til høsten. Disse høye høststøvlene er produserte av et solid syntetmateriale som holder varmen på en beundringsverdig måte. Støvlene har en pen snøring som er dekorativ og anvendelig!

Hold deg varm og samtidig finDe prisgunstige høststøvlene Polecat 430-9984 Black er produserte av et holdbart syntetmateriale og har et varmt fôr inni. En fin detalj er den pelsbelagte ribbekanten på skaftets overkant. Støvlene har en vakker snøring foran, men du kan kjapt ta på deg støvlene ved hjelp av glidelåsen på innsiden.

En herlig høststøvel til kalde dagerDet er mange gode grunner for å kjøpe et par høye høststøvler i år. Det høye skaftet på 30 cm holder leggene varme, og samtidig er det pent. Match høststøvlene med en lang høstkåpe, fine bukser i tettsittende modell og et varmt og deilig sjal.

Syntet – hvordan steller jeg det?Syntetsko og støvler pleier du best ved å vaske over dem med en fuktig klut. Etter bruk kan det lønne seg å åpne opp støvlene og ta ut en eventuell innersåle. På denne måten kan du la luften gjennomstrømme støvlene og gi dem en innvendig oppfriskning.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×