Senator
Senator
458-7474 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Senator 458-7474 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

52630-00

Senator 458-7474 BlackUansett hva det gjelder, så ligger italiensk mote høyt på verdens lister. Stilikoner og designere har ofte røtter i Italia, og også når det gjelder sko har italienerne lykkes. Merket Senator er et godt bevis på dette. Med et dristig materialvalg og klokkerene detaljer stikker Senator ut haken og gir deg en solid boot, Senator 458-7474 Black. Støvelen er en gitt suksess i skohyllen.

Svart, varmt og klassisk pentDet varme, myke ullfôret gjør denne støvelen til en drøm for føttene dine. Passformen er normal, yttermaterialet er i mokka, og den grove syntetsålen gir et robust inntrykk. Fargen er klassisk svart, selvsagt!

Kle deg ledig og la føttene nyteSenator 458-7474 Black passer til jeans eller mørke finbukser og kan like gjerne brukes på jobben som på fritiden. Bootsene er behagelige å gå i, og du kommer garantert til å føle deg fin i dem.

Mokka på vinteren – fungerer det virkelig?Mokka er pent, ferdig snakket. Men hvor praktisk er det egentlig med mokkasko på vinteren? Blir det ikke hvite saltlinjer på tærne, og misfarges ikke utsiden av snø og slaps? Jo, men passer du på å impregnere skoene dine før bruk og å børste av dem med jevne mellomrom, så holder du merkene borte.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×