Senator
Senator
480-6510 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Senator 480-6510 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

22873-00

Senator 480-6510 BlackDen svenske skoprodusenten Senator er kjent for sine kvalitetssterke skinnsko for herrer og for sine lave priser. Senator 480-6510 Black er et prakteksempel på hva dette foretaket har å by på. Disse skinnskoene har et stilrent design med pene og praktiske detaljer, for eksempel i form av en glidelås som gjør av- og påtagning enklere.

Skinn og bra såleDenne Senator herreskoen er produsert av et svart og blankt skinn. Inni skoene er det et varmende fôr av noe som ligner på ull. Fôret gjør at skoene kan brukes hele vinteren, selv om det skulle bli riktig så kaldt ute. Sålen gir deg maksimal støtdemping og et bra grep.

Den perfekte herreskoenHva som er ekstra bra med disse Senator-skoene, er at designet er tidløst. Det svarte og blanke skinnet gjør at skoene føles elegante og stilige. Mathc gjerne med dressbukser eller andre penbukser og en fin skjorte. Skoene kan du bruke hele dagen og gjennom større deler av året.

Puss og smør med fettSenator-herresko har godt av impregnering og innfetting. Når skoene er nye, kan du impregnere dem slik at de får en beskyttende hinne mot smuss og vann. For å beholde den blanke teksturen i skinnet kan du pusse skoene rene og deretter sette dem inn med et passende skinnfett.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×