Emma
Emma
495-0232 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Emma 495-0232 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

42,5 cm

Skaftvidde:

38 cm

Artikelnummer:

52076-00

Emma 495-0232 BlackEmma er et selskap som lager sko der komfort er like høyt prioritert som design. Med Emma 495-0232 Black har de lagd et par 42,5 cm høye skinnstøvletter. Skinnet er mykt, men samtidig stivt nok til å gi god støtte. Skoene har mange fine detaljer, som for eksempel to reimer med metallspenner.

Høye støvletter i skinnDisse støvlettene er lagd med skinn av høy kvalitet. I motsetning til mange andre skinnstøvler er skinnet litt mykere i disse, noe som er populært hos mange. Hælen på støvlene er 3 cm høy og lagd av syntetisk gummi. På baksiden er det en lang glidelås. På midten og øverst er det spenner du kan stramme for å tilpasse støvlettene bedre til bena dine.

Elegant utseendeSkinn er i seg selv et materiale som gir et nydelig utseende. I kombinasjon med det flotte designet støvlettene har, får de en elegant finish. Bruk dem med et par ettersittende jeans for et fint og anvendelig antrekk.

Høye støvletter – behandlingstipsDisse støvlettene består nesten helt av skinn, og dermed bør de behandles relativt regelmessig. Bruk en børste for å fjerne smuss, og bruk deretter en skokrem eller skovoks beregnet på svart skinn. La tørke, og gå over med børsten igjen for å få en perfekt finish.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×