Donna Girl
Donna Girl
49707 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Donna Girl 49707 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

8 cm

Artikelnummer:

51667-00

Donna Girl 49707 BlackSko i Chelseamodell er superpopulære, og hva er vel bedre enn et par Chelseasko med hæl? Donna Girl 49707 Black er en fin og komfortabel sko med kraftig gummihæl. Skoene har fine og praktiske elastiske paneler på hver side. De gjør det lettere å ta skoene av og på. Du kan ta tak i hempen bakpå hælen for å få skoene på enda raskere.

Prisgunstige skoDonna Girl er et britisk skomerke som retter seg mot den motebevisste kvinne. Donna Girl 49707 Black er lagd av et syntetisk materiale som ser ut som ekte skinn. Sålene på skoene har grovt mønster, det er praktisk. Du kan fint bruke skoene hele dagen uten å bli sliten.

Pensko til hverdags?Donna Girl 49707 Black har virkelig klart å forene komfort med design. Disse skoene kan brukes både på jobb, til hverdags og på fest. Takket være den fine hælen føles skoene mer pyntet, selv om de er like gode å gå med som vanlige Chelseaboots.

Rent og pentPrøv å holde skoene rene ved å vase og tørke av skoene så snart de blir skitne. Hvis du unngår regn og gjørme, vil skoene holde seg fine mye lenger. Syntetiske materialer bør ikke impregneres, men det finnes andre gode skopleieprodukter du kan bruke.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28550 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×