Blundstone
Blundstone
500 Leather Brown
1 597 kr
inkl. mva

Kunde Data

Blundstone oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5048 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Merke:

Artikelnummer:

02469-00

Blundstone 500 Leather BrownBlundstone er en produsent fra den australske øya Tasmania. Dette er et område med tøft terreng, og da selskapet ble grunnlagt på 1870-tallet, fantes det mange som hadde risikofylte jobber. Blundstone begynte å produsere sko som beskyttet arbeidernes føtter mot både naturen og eventuelle ulykker på arbeidsplassen. De var blant annet tidlig ute med å bruke stålhette på tærne. Blundstone 500 Leather Brown er en av flere klassiske skomodeller fra produsenten. Akkurat som før er skoene fremdeles utviklet for å kunne beskytte føttene på en god måte. De er blant annet resistente mot olje, syre og andre skadelige stoffer.

En utmerket beskyttelse mot vær og vindBlundstone 500 Leather Brown er en Chelseaboot, og det innebærer at de er enkle å ta av og på. Bootsen er produsert av impregnert skinn av høyeste kvalitet. Dette gjør at bootsen er vannavvisende og kommer til å vare lenge. Under skoene finner du en gummisåle med et riflet mønster. Disse sålene er produserte for å kunne beskytte føttene, selv når du går på veldig varme underlag. En fordel med skinnboots er at de tilpasser seg fotens form. Dette gjør igjen at skoene føles mer behagelige jo mer de brukes. Sålene er spesielt utviklet for å dempe for støt og redusere ryggproblemer. Sålene har også en patentert fuktbeskytter som sørger for at bakterier, svette og lignende ikke ødelegger skoene fra innsiden. Du kan uten problemer ta ut sålene om du vil bytte dem ut, eller dersom de trenger en vask.

Stilige boots som gir deg en flott stilBlundstone 500 Leather Brown er sko som du enkelt kan matche på ulike måter. Den vakre brunfargen passer like godt til dressbukser som til vanlige bukser. De gir deg en avslappet stil samtidig som de kan beskytte føttene dine mot kulde, vind og regn. Siden skoene er produserte for å brukes ved hardt arbeid, kan du uten problemer bruke skoene hele dagen – også når du ikke skal jobbe hardt.

Ta godt vare på skinnbootsene dine, så tar de godt vare på degDet er relativt enkelt å pleie skinnsko i dag. Du finner mange gode skopleieprodukter som er ment for nettopp skinn. Ved å fette inn skoene eller bruke skokrem kan du også bidra til at skoene varer lenger. Rengjør dine
Blundstone 500 Leather Brown ved hjelp av en børste for å få bort smuss og lignende. Du kan også oppnå en fin glans ved å pusse skoene med en pussekrem og en klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

J
Jack R Solhaug
A
Anonym
A
Anonym
Vis flere innlegg

28623 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK