Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 08:47:01
Blundstone
Blundstone - 500 Leather Brown
Blundstone - 500 Leather Brown
Blundstone - 500 Leather Brown
3D
Blundstone
500 Leather Brown
1 447 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Type:

Farg:

Svart, Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

02469-00

Blundstone 500 Leather BrownBlundstone er en produsent fra den australske øya Tasmania. Dette er et område med tøft terreng, og da selskapet ble grunnlagt på 1870-tallet, fantes det mange som hadde risikofylte jobber. Blundstone begynte å produsere sko som beskyttet arbeidernes føtter mot både naturen og eventuelle ulykker på arbeidsplassen. De var blant annet tidlig ute med å bruke stålhette på tærne. Blundstone 500 Leather Brown er en av flere klassiske skomodeller fra produsenten. Akkurat som før er skoene fremdeles utviklet for å kunne beskytte føttene på en god måte. De er blant annet resistente mot olje, syre og andre skadelige stoffer.

En utmerket beskyttelse mot vær og vindBlundstone 500 Leather Brown er en Chelseaboot, og det innebærer at de er enkle å ta av og på. Bootsen er produsert av impregnert skinn av høyeste kvalitet. Dette gjør at bootsen er vannavvisende og kommer til å vare lenge. Under skoene finner du en gummisåle med et riflet mønster. Disse sålene er produserte for å kunne beskytte føttene, selv når du går på veldig varme underlag. En fordel med skinnboots er at de tilpasser seg fotens form. Dette gjør igjen at skoene føles mer behagelige jo mer de brukes. Sålene er spesielt utviklet for å dempe for støt og redusere ryggproblemer. Sålene har også en patentert fuktbeskytter som sørger for at bakterier, svette og lignende ikke ødelegger skoene fra innsiden. Du kan uten problemer ta ut sålene om du vil bytte dem ut, eller dersom de trenger en vask.

Stilige boots som gir deg en flott stilBlundstone 500 Leather Brown er sko som du enkelt kan matche på ulike måter. Den vakre brunfargen passer like godt til dressbukser som til vanlige bukser. De gir deg en avslappet stil samtidig som de kan beskytte føttene dine mot kulde, vind og regn. Siden skoene er produserte for å brukes ved hardt arbeid, kan du uten problemer bruke skoene hele dagen – også når du ikke skal jobbe hardt.

Ta godt vare på skinnbootsene dine, så tar de godt vare på degDet er relativt enkelt å pleie skinnsko i dag. Du finner mange gode skopleieprodukter som er ment for nettopp skinn. Ved å fette inn skoene eller bruke skokrem kan du også bidra til at skoene varer lenger. Rengjør dine
Blundstone 500 Leather Brown ved hjelp av en børste for å få bort smuss og lignende. Du kan også oppnå en fin glans ved å pusse skoene med en pussekrem og en klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Beagelig sko og gå med, men da skoen var noe bredere enn forventet sitter den ikke fullt så godt rundt lesten. Likevel godt fornøyd, kan brukes i all slags vær.

 · Svar · 
A
Anonym

Fin og funktionell. Stor i størrelsen.

 · Svar · 
A
Anonym

Veldig gode sko men de er litt store i størrelsen. Bestilte 37 som er min vanlige størreøse men de var for store på meg.

 · Svar · 
A
Anonym

Har gått mange mil i mine Blundstone 500 og de svikter aldri. Smører du inn de blir de helt vanntette.

 · Svar · 
A
Anonym

Behagelige sko som er lette å ta på. Impregnere så står den imot både snø og slafs.

 · Svar · 
A
Anonym

En bedre og resistent sko er vanskelig å få tak på!! Dette er favoritten, både til hverdags og i stallen!! Bruker vanligvis å ha strl 40 og har det i de her også.

 · Svar · 
A
Anonym

Gode boots som er litt store i størrelsen. Målte føttene utifra størrlseguiden og da skulle jeg ha hatt strl 40. Ettersom jeg altid bruker å ha 39 så bestilte jeg det. Hadde 38,5 funnets så hadde de nok vært perfekt. Men med en ekstra såle i seg løste det seg. Ser frem imot å få gått de inn, og gi de litt patina.

 · Svar · 

28631 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×