Blundstone

Kunde Data

Blundstone oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5048 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

02471-00

Blundstone 510 Leather BlackDu finner ikke mange sko som er like fine og solide som støvler og boots fra Blundstone. Det gjelder naturligvis også Blundstone 510. Selskapet ble grunnlagt allerede på 1870-tallet og forsynte da australske arbeidere med forsterkede sko. Disse skoene gjorde det mulig for arbeiderne å jobbe lange skift i uutholdelig varme og ulendt terreng. Skoene er lette å få på, siden de er såkalte jodhpursko. Innersålen er myk og kan tas ut hvis du vil erstatte den med en egen. Skoene er lagd slik at læret ikke slipper vann inn i støvlene. På hver side av skoen er det elastikk, så de er lette å ta på og sitter godt rundt ankelen. Mange faller for skoens utseende, men det er først og fremst kvaliteten og komforten som har gjort Blundstone 510 så utrolig populære. En stilig skinnsko som passer til alle anledninger.

Beskytter mot altVi overdriver ikke når vi sier at Blundstone lager sko som kan beskytte deg mot alt mulig. Selve skoen har først og fremst dempende såler som gjør dem gode å gå i. Innersålen er også resistent mot bakterier, så skoene holder seg freshe innvendig lenge. Støvlene er også lette, så du slipper å være sliten i føttene når dagen er over. Det impregnerte læret er av høyeste kvalitet, og det er resistent mot både olje, fett og syre. Yttersålen er lagd for å kunne tåle den australske sommeren. Den kan brukes på underlag som er opp til 140 grader varme. Skoene har også et stålinnlegg inne i sålen, slik at du er beskyttet mot stikk fra spiker og liknende. Den gir også føttene ekstra stabilitet.

Stilrene boots som passer enhver stilSom om det ikke var nok at disse støvlene fra Blundstone kan beskytte føttene dine på en svært effektiv måte, er de også veldig fine. Det nydelige skinnet gir antrekket ditt et stilrent uttrykk med det samme. Det er lett å matche støvlene med et par fine jeans eller shorts. De er like fine til menn som til damer.

Ta vare på skinnstøvlene dineDet er ikke spesielt vanskelig å ta vare på et par Blundstone 510. Du kan beholde støvlenes beskyttende egenskaper lenger ved å rengjøre dem regelmessig og børste vekk smuss. Du kan også bruke impregneringsspray for å passe på at skoene fortsetter å beskytte deg mot vann og fukt, selv etter mange års bruk.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

B
Bente Bergetun
A
Anonym
A
Anonym
Vis flere innlegg

28623 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK