Blundstone
Blundstone - 510 Leather Black
Blundstone - 510 Leather Black
Blundstone - 510 Leather Black
3D

Brukerbilder

Blundstone
510 Leather Black
1 447 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

02471-00

Blundstone 510 Leather BlackDu finner ikke mange sko som er like fine og solide som støvler og boots fra Blundstone. Det gjelder naturligvis også Blundstone 510. Selskapet ble grunnlagt allerede på 1870-tallet og forsynte da australske arbeidere med forsterkede sko. Disse skoene gjorde det mulig for arbeiderne å jobbe lange skift i uutholdelig varme og ulendt terreng. Skoene er lette å få på, siden de er såkalte jodhpursko. Innersålen er myk og kan tas ut hvis du vil erstatte den med en egen. Skoene er lagd slik at læret ikke slipper vann inn i støvlene. På hver side av skoen er det elastikk, så de er lette å ta på og sitter godt rundt ankelen. Mange faller for skoens utseende, men det er først og fremst kvaliteten og komforten som har gjort Blundstone 510 så utrolig populære. En stilig skinnsko som passer til alle anledninger.

Beskytter mot altVi overdriver ikke når vi sier at Blundstone lager sko som kan beskytte deg mot alt mulig. Selve skoen har først og fremst dempende såler som gjør dem gode å gå i. Innersålen er også resistent mot bakterier, så skoene holder seg freshe innvendig lenge. Støvlene er også lette, så du slipper å være sliten i føttene når dagen er over. Det impregnerte læret er av høyeste kvalitet, og det er resistent mot både olje, fett og syre. Yttersålen er lagd for å kunne tåle den australske sommeren. Den kan brukes på underlag som er opp til 140 grader varme. Skoene har også et stålinnlegg inne i sålen, slik at du er beskyttet mot stikk fra spiker og liknende. Den gir også føttene ekstra stabilitet.

Stilrene boots som passer enhver stilSom om det ikke var nok at disse støvlene fra Blundstone kan beskytte føttene dine på en svært effektiv måte, er de også veldig fine. Det nydelige skinnet gir antrekket ditt et stilrent uttrykk med det samme. Det er lett å matche støvlene med et par fine jeans eller shorts. De er like fine til menn som til damer.

Ta vare på skinnstøvlene dineDet er ikke spesielt vanskelig å ta vare på et par Blundstone 510. Du kan beholde støvlenes beskyttende egenskaper lenger ved å rengjøre dem regelmessig og børste vekk smuss. Du kan også bruke impregneringsspray for å passe på at skoene fortsetter å beskytte deg mot vann og fukt, selv etter mange års bruk.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Blunstone 500/510 er og blir en klassiker. Tøff, komfortabel og kan brukes overalt.

 · Svar · 
A
Anonym

Min fot er 24,2 cm og stl 4 passer meg, jeg synes den er litt bredere enn standard men klemmer litt oppe på fotryggen i begynnelsen. Bra såle både innvendig og utvendig. Skinner er litt strev og trekker til seg støv. Den er fin.

 · Svar · 
A
Anonym

Flotte og komfortable sko - de klemmer ihvertfall ikke :wink: Ta en størrelse mindre enn du pleier. De er STORE, men jeg er meget glad for dem!

 · Svar · 
A
Anonym

De er absolutt de beste skoene jeg har hatt! Har problem med føttene mine pga hallux valgus, med de her får jeg aldri vondt av! Dessuten er de fine! Har kjøpt både svarte og brune! Romslige med bred lest! Anbefales!

 · Svar · 
A
Anonym

Fantastisk sko. Utrolig rask leveranse. Veldig fornøyd.

 · Svar · 
A
Anonym

En klassiker som holder bra og er supergod. Impregnere så blir den vanntett.

 · Svar · 
A
Anonym

Superrask leveranse! Kjempegode sko. Ganske store i str. så ta en mindre str enn du bruker å ha.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg har stl 7 i mine Blundstone 500. Hvilken stl er det?

 · Svar · 
B
Bente Bergetun

Har brukt Blundstone sko i 17 år… De er så utrolig god på foten, og veldig slitesterk. Fin til det meste. Alt fra bygåing til ut i naturen…Du kan ha de på foten hele dagen, uten å bli trøtt i beina…det til tross at en er tverrflatt-fot. Ble sååå glad når jeg så at en kunne få dem på nettet :wink:

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×