05.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Graninge
Graninge
5611511 Black/Grantex
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Graninge oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1851 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

02395-00

Graninge 5611511 Black/GrantexGraninge er et svensk varemerke som har spesialisert seg på sko og andre produkter til fotturer og friluftsliv. Det er selskapet Ejendals som står bak Graninge. Akkurat disse skoene er et par robuste tursko med flere beskyttende egenskaper.

Hardt lær og god støtteDisse lave skoene er laget i høykvalitetslær. De har en behagelig såle som gjør at du kan bruke skoene over lang tid. Skoene er dessuten varme og komfortable å bruke når det er kjølig ute. Dersom du trenger sko som takler tøffe forhold og utfordringer, er disse skoene løsningen for deg.

Svarte, stilige og funksjonelleSelv om skoene i første rekke er ment å være funksjonelle med god komfort og slitestyrke, har de også et fint utseende. Dersom du liker å gå tur i skogen eller trenger et par nye sko til arbeidsplassen, kommer du til å elske disse skoene. Modellen passer for både kvinner og menn.

Hold skoene fine i flere årSelv om skoene er laget for å tåle tøff bruk, bør de også pleies regelmessig. Vårt tips er at du impregnerer skoene før første gangs bruk, enten med bruk av minkolje eller med et annet passende produkt. Når skoene skal rengjøres, kan du bruke en klut og lunkent vann, og du vil da få fjernet det meste fra overflaten på skoen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

S
Susanna Kriström
Oversette
S
Sami
Oversette
S
Sami
Oversette
Vis flere innlegg

28419 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK