Graninge
Graninge - 56629 Black
Graninge - 56629 Black
Graninge - 56629 Black
3D
Graninge
56629 Black
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gore-Tex, Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

22201-00

Graninge 56629 BlackStyrke, kvalitet og håndverk av ypperste klasse er tre ting som kan sies for å beskrive Graninge. Graninge er et gammelt skomerke som gjennom årene har sluppet mange populære skomodeller. Graninge 56629 Black er en klassisk støvel som så dagens lys for første gang i 1951. Dette er en super tursko.

Stabil og smartGraninge 56629 Black er en veldig bra støvel som veier veldig lite. Skoene er designet på en måte som gir deg god stabilitet og høy komfort. Materialene som benyttes, er kraftig lær og holdbart gummi. Gummisålen går også opp som en stripe rundt foten for å forhindre vann fra å trenge inn.

Supre allroundstøvlerGraninge 56629 Black kan du med fordel bruke året rundt, uansett vær. Hemmeligheten ligger i den lette konstruksjonen. Du kan uten problemer ha på skoene hele dagen, uten å bli sliten i beina. Det herlige designet gjør at støvlene er fine å ha på seg til hverdags, kanskje når du skal på jobb.

Som nye igjenSkikkelige støvler som Graninge 56629 Black blir ofte skitne. Det er ikke så rart med tanke på at støvlene egner seg ypperlig for en sølete fottur i skogen. Sørg likevel for at du vasker skoene ved behov, så holder de lenger. Bruk en skobørste og impregner skoene, så får de god beskyttelse.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Bør ha ullsåler i skoen for at den skal være varm. Litt stiv til å begynne med, men det går seg til. Litt glatt i begynnelsen.

 · Svar · 
A
Anonym

Denne er liten i størrelsen, så jeg returnerte mitt første par og byttet i ett større. Til gjengjeld er jeg nå veldig fornøyd. Skoen veier lite, den er vannavstøtende og har god såle selv på snøføre. Litt stiv i begynnelsen, men den er i grunnen bedre hver gang jeg bruker den.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×