Rieker
Rieker - 60361-45 Stromboli
Rieker - 60361-45 Stromboli
Rieker - 60361-45 Stromboli
3D
Rieker
60361-45 Stromboli
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

4 cm

Merke:

Artikelnummer:

50808-00

Rieker 60361-45 StromboliDisse sandalene fra Rieker er komfortable, og takket være de glitrende steinene i midten kombinerer de et sommerlig preg med et elegant utseende. Sandalene er enkle å ta på seg og sitter også behagelig, takket være to elastiske reimer. Dette er sandaler fra et tysk merke, og de passer bra til bruk om sommeren, særlig når du er på solferie og skal spasere til stranden.

Komfortabel såle som er god for føtteneRieker har lykkes med å skape et par fine sandaler som både gir deg god komfort og et fint design. Sandalene har flere reimer. Alle reimene foruten de elastiske er laget i lær, og de gir en behagelig følelse. Dessuten har sandalene en myk og komfortabel såle med en noe høyere hæl.

Stilig hele sommerenMed disse fine sandalene kan du se fin ut hele sommeren. De passer like bra til jeans som til skjørt, eller til en fargerik kjole for den saks skyld. Ta med sandalene til stranden, eller bruk dem når du går tur i byen.

Gode sandaler er enkle å ta vare påDisse sandalene er enkle å ta vare på. Bruk en klut og litt lunkent vann for å fjerne smuss og lignende fra utsiden. Smør inn skofett eller skovoks på lærreimene slik at holder seg fine.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

K
Kathe Lilleheil

Rieker har veldig god lest og mange fine modeller, men de har gjort en stor feil: de har slutta å bruke skinn i innersåle😠det gjør skoen varm og det blir lukt i skoen. Det er mye bedre komfort med skinn inni skoen. Det"semsket"lignende stoffet de bruker kan de kutte ut og begynne å lage skoene slik de var før .

 · Svar · 
I
Irene

Åh,nei! De eneste sandalene jeg kan bruke er de med stoff/«semsket» innersåle, så det er ikke hvert år jeg får tak i nye sandaler. Skinnsåler er det på nesten alle sandaler, generelt, og av dem får jeg vannblemmer under beina.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×