Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 06:32:41
Rieker
Rieker - 62461-43 Dust
Rieker - 62461-43 Dust
Rieker - 62461-43 Dust
3D
Rieker
62461-43 Dust
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

6 cm

Merke:

Artikelnummer:

50843-00

Rieker 62461-43 DustRieker lager herlige sko med tysk kvalitet. Disse stilige sandalene med overdel i en vakker gråtone og en akkurat passe høy kilehæl er de ultimate Rieker-skoene. Stilige uten å ofre komforten!

Stilige sandaler laget for å være behageligeInnersålen i disse Rieker-skoene er designet slik at den avlaster fotsålene dine når du bruker dem. Slik blir skoene behagelige å gå i, på tross av at de har høye hæler. Det lille platået i sålen gjør at skoene faktisk oppleves som høyere enn de egentlig er. Overdelen i semsket skinn utvider seg litt, siden semsket skinn er et naturmateriale, og strikkbåndene på sidene holder foten på plass uten å gnage.

Fine detaljer gir ekstra fint designDe fine blomstene i samme gråtone som resten av overdelen smelter fint inn i skoene samtidig som det tar designet et nivå høyere. Hælen er akkurat så høy at du kommer opp litt, uten at det kjennes som du går i høyhælte sko. Kombiner gjerne med en vakker sommerkjole.

Ta vare på dine skoHvis skoene er blitt skitne, kan du rengjøre dem med en lett fuktig klut for så å la dem lufttørke. En skobørste fungerer også bra for rengjøring.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27862 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×