Rieker
Rieker - 62898-00 Black
Rieker - 62898-00 Black
Rieker - 62898-00 Black
3D

Brukerbilder

Rieker
62898-00 Black
547 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

50841-00

Rieker 62898-00 BlackNår sommeren endelig er her, finnes det knapt noe som er bedre enn å få slippe føttene fri. Å få gå barfot i skjønne sandaler er en fryd for sjelen! Rieker 62898-00 Black er et par tidløse sandaler i ekte skinn. Med to reimer horisontalt og én vertikal har sandalene et skikkelig pent og stilrent design. Flotte detaljer som metallhemper og skinnreimer er prikken over i-en.

Sandaler av gode materialerDisse Rieker-sandalene i svart er produserte av et vakkert skinn og er utrustet med en solid gummisåle. Sandalen har et slip-on-design, noe som gjør den veldig praktisk, siden du kun trenger å stikke inn foten – uten å bruke hendene.

En tidløs modell som passer til altDenne svarte Rieker-sandalen passer perfekt til det meste, takket være den tidløse fargen og det stilrene designet. For en sommerlig outfit kan du matche med et knelangt skjørt, en fin bluse og dine beste accessoirer. Sandalene passer også fint til et par jeans på litt kaldere dager.

Skopleie for sandalerSiden du gjerne bruker sandalene dine barfot, slites skoene raskere inni. For å bevare kvalitet og passform er det best å unngå regn og vann, siden sålen kan slites ut raskere enn nødvendig. Selve skinnet kan man behandle med passende skopleieprodukter.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27622 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×