Timberland
Timberland - 6In Prem Wheat
Timberland - 6In Prem Wheat
Timberland - 6In Prem Wheat
3D
Timberland
6In Prem Wheat
797 kr
(997 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

47123-00

Timberland 6In Prem Wheat


Timberland 6In Prem Wheat er den gyllenfargede støvelen som gir deg storbypuls og storslåtte naturopplevelser på samme tid. Suksesshistorien startet i Boston i 1918, da grunnleggeren Nathan Swartz bestemte seg for å begynne å produsere sko. Det var ikke før mye senere, i begynnelsen av 1970-årene, at den klassiske nubuckstøvelen Timberland kom til, og den ble en stor suksess. Popartister og hiphopartister, moteikoner og vanlige dødelige – alle ønsket å bli sett i den gulaktige støvelen, og faktum er at den dukket opp i en lang rekke musikkvideoer og moteshow etter 70-tallet. Selv i mange kjente TV-serier, som The Fresh Prince of Bel-Air og Seinfeld, har den stilrene støvelen dukket opp på noen av hovedpersonenes føtter. Navnet Timberland har etset seg fast i hoder over hele verden, og modellen Timberland 6In Prem Wheat er tilgjengelig for både små og store fasjonable føtter.

Vanntett og stabil på føttene


At humøret påvirkes av at man holder seg tørr og varm på føttene, er ikke noe nytt, og det gjelder for både barn og voksne. I et par Timberland 6In Prem Wheat har du alle forutsetninger for å holde humøret på topp. Det gyllenbrune nubuckskinnet kombinert med den solide gummisålen holder fuktigheten ute og varmen inne. Den fotriktige formen på støvelen gjør at passformen passer nesten alle typer av føtter, og den skinnkledde polstringen rundt ankelen maksimerer både komfort og stabilitet.

Kulest i byen og i famileteltet


Dine Timberland 6In Prem Wheat gjør at du aldri lenger trenger å tenke på om du er riktig kledd. Og med «riktig» mener vi da både riktig utstyrt og riktig rent motemessig! Høres ikke det helt fantastisk ut? Du kan matche disse fine semskede støvlene med nesten hva som helst – jeans, shorts, t-skjorte eller dressjakke – og alltid være sikker på at de er prikken over i-en for antrekket ditt. Dra på camping eller gå rundt i byen i støvlene – uansett hva du gjør, signaliserer de at du vet hva du gjør.

Hvordan tar du vare på støvlene dine?


Timberland 6In Prem Wheat har en veldig myk, ru overfalte som ser ut omtrent som mokka. Materialet heter nubuck. Nubuck er en spesiell type behandlet skinn som krever litt omsorg for å holde stilen. Bruk impregnering for nubuck/mokka, og støvelen din får ekstra beskyttelse mot smuss og fuktighet. Etter litt lengre bruk kan man eventuelt måtte voksbehandle støvelen for å forlenge levetiden ytterligere.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
C
Camilla

Det står at det er barnesko, men dere har de i 38. Er dette en vanlig 38? I forhold til en voksen størrelse på 38.

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Det er en barnesko og størrelsen er en normal 38. Den er kategorisert barnesko fordi at kvaliteten ikke holder for en voksens vekt. De holder bra opp til ca 60 kg. Deretter kan vi ikke garantere kvaliteten. :slight_smile:
Jeanett på Footway

 · Svar · 
A
Amber

Er det vanlig størrelse ?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Det er vanlige størrelser. :slight_smile:
Jeanett på Footway

 · Svar · 
K
Karimeh

Veldig klassiske og gode sko, til en utrolig flott pris. Farge og størrelse korresponderer med bilde. Løp og kjøp!

 · Svar · 
S
Sharifeh

Perfekte gaven. God kvalitet Og ser bra ut Og.

 · Svar · 
H
Hei

Er disse lavere enn voksen versjonen? ALtså ankelen? Andre forskjeller? Hva er forskjellen på disse og voksen versjonen?

 · Svar · 
P
Patrik, Footway

Modellen är utformad på olika sätt, men dem liknar varandra mycket,.

 · Svar · 
L
Liv Irene Dalby

Er de foret ?

 · Svar · 
P
Patrik, Footway

Hei Liv,

Dem är inte varmfodrade.

 · Svar · 
M
Marte

Så disse har ikke primaloft fôr?

 · Svar · 
B
Berit

Er dette «EKTE» Timberland eller fake??? (Helt annen pris enn i butikken…)

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×