Rieker
Rieker
73464-24 Muskat

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker 73464-24 Muskat

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48592-00

Rieker 73464-24 MuskatVakker brun damesko i lær som gir de andre klærne dine et umiddelbart løft. Et selvsagt valg i garderoben din til vinter, høst og vår!

Materialer og mer teknisk informasjonYttermaterialet er i lær, akkompagnert av en såle i gummi. Lav klosshæl under hælen og fin dekor over tærne som fører tankene hen til gammel skomakerkunst.

Klassiske ankelboots for umiddelbar trendfølelseAvhengig av hva du matcher skoene med, kan de tilføre en trendy touch til et hvilket som helst antrekk. Siden de er klassiske sigarbrune ankelboots, blir de aldri umoderne, men de kan kombineres på uventede måter for å fange tidens ånd. Bruk dem med smale, mørke bukser og en forførerisk hvit skjorte for en romantisk look, eller lyse, løstsittende jeans og en mørk blazer for å få den nye kule blandingen av intellektuell og bohemchic look.

Behandle dem rett, så blir skoene glade!Lærsko har godt av å impregneres før første gangs bruk, og deretter på en regelmessig basis. Da vil de få en usynlig, beskyttende utside som effektivt støter fra seg smuss og fukt. Smuss som har satt seg, kan du tørke bort med en klut, og tøffere flekker kan du fjerne med spesiell lærrens.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×