Duffy
Duffy
75-28857 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

49098-00

Duffy 75-28857 BlackDisse sandalene kommer fra produsenten Duffy. De er kjent for sine elegante og stilrene sko, og disse sandalene er intet unntak. Skoene minner om et par lave gladiatorsandaler. Fantastiske å bruke på de varme vår- og sommerdagene!

Fine og sommerlige sandalerSkoene har flere reimer av syntetisk skinn. I midten finner du også en flettet reim som bidrar til et trendy og sommerlig utseende. På baksiden av skoen er det en glidelås. Denne gjør det enklere for deg å ta på deg sandalene.

En fresh og sommerlig lookMed disse fine sandalene kan du enkelt skape en sommerlig look. Bruk dem sammen med et par shorts, en flott kjole eller et snertent skjørt. De prisgunstige sandalene i svart passer til det aller meste. Dessuten føles de komfortable å gå i når det er varmt ute.

Råd for pleie av sandalerDisse sandalene er laget av syntetisk skinn – bruk med andre ord ikke skopleieprodukter for vanlige skinnsko. Dersom du vil rengjøre sandalene, bør du bruke en klut og lunkent vann. Får skoene noen flekker eller lignende, kan du blande ut vannet med en mild såpe.
Vis mer.

Diskusjon

Jeg trodde jeg var inne på de mørkebrune skoa nå, så rettelse: jeg har slitt ut ett par i mørkebrun og ett par i sort.

Svare

Dette er mine desidert favorittsandaler! Jeg har slitt ut to par allerede, ett i denne fargen og ett i svart, og nå er det ny bestilling på vei. Kommer til å kjøpe et nytt par i sort også før høsten setter inn. Deilige og gå med, fine, og passer til det meste!

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30415 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×