Ilves
Ilves - 756386 Black/Suede
Ilves - 756386 Black/Suede
Ilves - 756386 Black/Suede
3D
Ilves
756386 Black/Suede
917 kr
(1 147 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

01517-00

Ilves 756386 Black SuedeDisse skoene fra Ilves er både rimelige, funksjonelle og stilfulle. Suede gir god beskyttelse mot kulde og har dessuten et matt og stilig utseende. Skoene er varmfôrede og har mange gode egenskaper som hjelper mot de kalde nordiske vinterne.

Brodder som gir ekstra godt grepNoe som gjør disse skoene ekstra bra for vinteren, er at de har et par brodder på sålene. Du kan enkelt slå ut broddene for å få godt grep når det er riktig glatt og isete ute. Disse støvlene har dessuten to glidelåser på hver sin side av skoen. På denne måten beskytter dem mot vinden, samtidig som de er enkle å ta på.

Varme og stilige skoTrenger du et par solide sko som dessuten er veldesignede, smakfulle og varmer dine føtter? Da trenger du ikke å lete mer. Disse skoene er perfekte for vinteren og er utrolig populære når kulden er på sitt verste.

Rengjør og plei dine skoSuede er en type semsket skinn og tas dermed vare på på samme måte som sko i semsket skinn. Bruk en børste for å få bort skitt og en fuktig klut for å få bort saltlinjer og flekker.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Kjøpte mine første par av de her skoene for syv år siden. Skoene har vært med meg gjennom hver vinter siden den gang uten problem. Dessverre så er broddene for slitne etter de her vintrene så nå har jeg nettopp skaffet meg et nytt par og det føles så bra ut at jeg har gjort et bra kjøp.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg tok en sjanse når jeg bestilte disse. Behøvde et par varme støvler: de her hadde dessuten brodder. Yes! Jeg er sååå sykt lei av å gå å spenne meg hele vinteren. Henta skoene i dag. Det virker som skoene er normale i størrelsen. Sålen er ganske tykk og det går bra å ta ut og inn broddene. Jeg tror de kommer til å holde meg både varm og trygg (på bena og ikke på marken) under hele vinteren. Det gikk veldig fort å få hjem skoene – cirka 3 dager etter bestilling. :slight_smile:

 · Svar · 
A
Annemette

Kjøpte et par røde ,gode å ha på bena,for meg som har kitt bred fot, å jeg sklir ikke :blush::blush: nå ønsker kjæresten seg et par :blush:

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej Anne Mette, Vad roligt att skorna passade bra :). Hoppas att din kjæresten hittar ett par också som passar bra :blush:

 · Svar · 

Hei!
Hvor mange pigger er det på hver bøyle? Er det metallpigger? Jeg vil nødig brekke lårhalsen på nytt.

 · Svar · 
N
Nikol, Footway

På den vid hälen är det 5 metallpiggar och på den större framtill är de 11 :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg kjøpte disse Ilves Black Suede. Leste i kommentarene her at de var litt store i størrelsen, så jeg gikk for en 40 selvom jeg ofte bruker 40,5 og noen ganger 41 i vinterstøvler. Jeg har en bred fot med hallux valgus (kuler innenfor stortå). Disse støvlene passet perfekt!! Og de var myke inni som tøfler, store nok og brede nok for min fot. Helt uttrolig at det gikk an å få seg så fine støvler på nettet ved første forsøk når man i utgangspunktet har litt problemfot.

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Det her betyr verkligen veldigt mye att du delar med dig av din upplevelse med andra. Mange takk för god informasjon till oss og andra med hallux valgus, det er riktig greit :wink: Du er greit!

 · Svar · 
A
Anne-Lise

Jeg har ortopediske såler, som tar stor plass. Bruker ofte 39.5 eller 40 i støvletter. Er det nok med 39 tro ?

 · Svar · 
Kashira, Footway

Hei Anne-Lise, svårt att säga. Jag rekommenderar att du beställer hem både 39 och 40 provar!

 · Svar · 
L
Line V.

Heilt supre sko! Normale i størrelsen, komfortable og varme. Smart at ein kan gøyme piggane👌

 · Svar · 
L
Lux

Er det ekte ull inni eller syntetisk?

 · Svar · 
T
Tone Hauknes

syntetisk i mine

 · Svar · 
D
Dorthe Sandve

Skoene egner seg ikke på Bambi føre, da det er så dype spor under, at broddene forsvinner og det er like glatt, nedtråkket snø går greit, men trodde de skulle til den prisen egne seg bedre. Måtte gå til innkjøp av vanlige brodde som ikke “forsvinner” inn i skoen :frowning:

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×