08.04.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Sixtyseven
Sixtyseven
76397 Esja Oleato Black
767 kr
(1 097 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på  1546 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3,5 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

47427-00

Sixtyseven 76397 Esja Oleato BlackBak disse stilige skinnskoene står det spanske merket Sixtyseven. Gjennom mange år har merket bygget opp en stabil fanskare på grunn av sine ungdommelige og stilsikre sko. Skoene de skaper, er ofte i nedtonede farger som sort og brunt. Akkurat denne modellen minner mye om den klassiske Chelsea-skoen, forskjellen er at denne har glidelåser på sidene og ikke elastiske bånd.

Kvalitet så langt øyet rekkerSom alltid med Sixtysevens sko er skinnet laget i god kvalitet. Sørg for å behandle skoene bra ved å impregnere dem tidlig og opprettholder en god fuktighet i skinnet ved å smøre dem jevnlig med voks, vil de holde i år fremover. Et sunt og vedlikeholdt skinn beskytter også foten mot både vann, kulde og vind.

For alle anledninger


Et par skinnsko som dette er noe enhver garderobe bør ha. Disse skoene kan du bruke i de fleste sammenhenger. Kombiner dem med en stram minikjole for en tur på byen eller shorts om sommeren. På vinteren er de perfekte til hverdags sammen med favorittolabuksene.

Stell av lærskoSkinn er enkelt å holde fint og sunt. Men det krever jevnlig omsorg. Bruk skovoks for å gi skinnet fuktighet som beskytter og gir glansen tilbake. Sørg for å rengjøre dem først ved å børste av skitt og møkk.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

B
Bibbi
A
anette
Anette
Vis flere innlegg

30563 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK