Sixtyseven
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
3D
Sixtyseven
76461 Nange Oleato Black
1 032 kr
(1 147 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

8 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

47422-00

Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black



Få sko er like stilrene som disse lekre støvlettene fra Sixtyseven. Produsentene spesialiserer seg på å lage lekkert fottøy i skinn til kvinner. Det spanske foretaket fra Alicante sier at de henter inspirasjon fra sterke personligheter og vil skille seg ut på en modig og tiltalende måte. Med Nange Oleato i svart skinn løfter du din outfit umiddelbart. Skoene har en hæl på 8 cm. Hælen og sålen er slitesterke og har et design med riller. Dette gir deg et bra grep på underlaget, også når det er litt glatt og fuktig ute. Skoene har to glidelåser, én dekorativ og én vanlig. Vi anbefaler at du bare bruker den vanlige glidelåsen, slik at den andre holder seg fin. Med Nange Oleato fra Sixtyseven får du en pen sko som passer til både festlige og hverdagslige anledninger.

Materialer av høy kvalitet



Støvlettene fra Sixtyseven er laget av to store lærstykker som er atskilte av de to glidelåsene. Dette gir skoene et pent og veldig stilrent utseende. Lær holder en høy kvalitet og kan lett stelles ved hjelp av vanlige skopleieprodukter. Les mer om dette lenger ned. Selv om skoene har en relativt høy hæl, så føles de bekvemme når man går. Sålen er laget av gummi, slik at du får et bra grep hvor du enn går.

Stilrent og pent til festen



Selv om disse skoene passer bra til hverdags, så er de enda bedre til fest og moro. Skal du ut med vennene dine, så er det disse skoene fra Sixtyseven du vil ha. De lekre svarte skoene med de høye hælene kan enkelt matches med mange ulike stiler. Enten du bruker pene jeans eller en tettsittende kjole, så kommer helheten til å bli bra når du tar på disse vakre støvlettene. Matche gjerne skoene med mørke farger og noe fint tilbehør i glade farger – slik får du en helt super outfit.

Stell pent med skoene dine for lang holdbarhet



Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black er skinnsko, og dette materialet trenger stell for å holde seg pent lenge. Heldigvis finnes det faktisk mange bra produkter for stell av skinn å velge mellom i dag. Bruk for eksempel en skovoks for å beskytte skoene og sørge for at læret holder seg mykt og fint. En vanlig skobørste fungerer utmerket for å ta bort smuss og å pusse skinnet litt. Du kan impregnere skoene med en spray for å gi støvlettene dine beskyttelse mot fukt og smuss.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
S
Sofie

Veldig behagelige og fine støvletter, en klassiker til høsten! Jeg er super fornøyd med skoene mine!
Rekommanderer at du går opp en størrelse ettersom de var litt små i størrelsen.

 · Svar · 

29349 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×