Sixtyseven
Sixtyseven
76461 Nange Oleato Black
874 kr
(1 147 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sixtyseven oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1546 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

8 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

47422-00

Sixtyseven 76461 Nange Oleato BlackFå sko er like stilrene som disse lekre støvlettene fra Sixtyseven. Produsentene spesialiserer seg på å lage lekkert fottøy i skinn til kvinner. Det spanske foretaket fra Alicante sier at de henter inspirasjon fra sterke personligheter og vil skille seg ut på en modig og tiltalende måte. Med Nange Oleato i svart skinn løfter du din outfit umiddelbart. Skoene har en hæl på 8 cm. Hælen og sålen er slitesterke og har et design med riller. Dette gir deg et bra grep på underlaget, også når det er litt glatt og fuktig ute. Skoene har to glidelåser, én dekorativ og én vanlig. Vi anbefaler at du bare bruker den vanlige glidelåsen, slik at den andre holder seg fin. Med Nange Oleato fra Sixtyseven får du en pen sko som passer til både festlige og hverdagslige anledninger.

Materialer av høy kvalitetStøvlettene fra Sixtyseven er laget av to store lærstykker som er atskilte av de to glidelåsene. Dette gir skoene et pent og veldig stilrent utseende. Lær holder en høy kvalitet og kan lett stelles ved hjelp av vanlige skopleieprodukter. Les mer om dette lenger ned. Selv om skoene har en relativt høy hæl, så føles de bekvemme når man går. Sålen er laget av gummi, slik at du får et bra grep hvor du enn går.

Stilrent og pent til festenSelv om disse skoene passer bra til hverdags, så er de enda bedre til fest og moro. Skal du ut med vennene dine, så er det disse skoene fra Sixtyseven du vil ha. De lekre svarte skoene med de høye hælene kan enkelt matches med mange ulike stiler. Enten du bruker pene jeans eller en tettsittende kjole, så kommer helheten til å bli bra når du tar på disse vakre støvlettene. Matche gjerne skoene med mørke farger og noe fint tilbehør i glade farger – slik får du en helt super outfit.

Stell pent med skoene dine for lang holdbarhetSixtyseven 76461 Nange Oleato Black er skinnsko, og dette materialet trenger stell for å holde seg pent lenge. Heldigvis finnes det faktisk mange bra produkter for stell av skinn å velge mellom i dag. Bruk for eksempel en skovoks for å beskytte skoene og sørge for at læret holder seg mykt og fint. En vanlig skobørste fungerer utmerket for å ta bort smuss og å pusse skinnet litt. Du kan impregnere skoene med en spray for å gi støvlettene dine beskyttelse mot fukt og smuss.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

J
Joan
Oversette
K
Karin
Oversette
B
Bodil Sandberg
Oversette
Vis flere innlegg

28215 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK