Bullboxer
Bullboxer
765F2S006 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Bullboxer 765F2S006 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

9 cm

Artikelnummer:

50699-00

Bullboxer 765F2S006 BlackDet populære varemerket Bullboxer gjør mote gøy med sine stilige, trendy og prisbelønte sko. Bullboxer 765F2S006 Black er en skikkelig stilig skomodell med platåhæl og slip-on-design. Skoene er fantastisk fine og kan med fordel brukes til hverdags eller til en stilig festkjole.

Syntetisk materiale med bra finishBullboxer 765F2S006 Black er laget i syntetisk materiale som minner om blankt og svart lær. Skoene har en herlig innersåle som gir deg god støtte når du går. Selve yttersålen er i platåmodell og har en ganske flat mønsterstruktur. Skoene er herlige å bruke om sommeren, siden modellen er åpen og gir føttene god ventilasjon.

Hæla i taket!Fest i vei i disse stilige Bullboxer-skoene eller bruk de lekre platåskoene til hverdags. Den svarte, syntetiske overflaten er stilren og passer utmerket å matche med både en trang, kort kjole eller et par utsvingte jeans. Ta gjerne på deg et svart lærbelte som matcher skoene.

Stol på syntetiskDisse Bullboxer-skoene kan bruke i lang tid fremover, men sørg for å være snill med dem. La gjerne skoene bli igjen hjemme om bakken er våt og sølete. Det er best å bruke skoene når det er tørt ute. Du kan tørke av skoene forsiktig med en fuktig klut om du har vært uheldig og fått skitnet dem til.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×