Rieker
Rieker
79621-00 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

48608-00

Rieker 79621-00 BlackDet tyske varemerket Rieker er særdeles populært her i Skandinavia. Det er ikke så rart egentlig, med tanke på varemerkets tendens til å lage trendy sko i herlige passformer og dessuten til hyggelige priser.Rieker 79621-00 Black er en flott høstboot i et pent og praktisk design.

Et smidig designRieker 79621-00 Black er produsert i et syntetmateriale som føles lett og behagelig på foten. Bootsen har et ganske høyt skaft med en dekorativ snøring. Du kan kjapt ta på deg skoene, siden de har en glidelås i full lengde på innsiden. I den øvre kanten er det en fin og behagelig strikket elastikk.

Sko for høsten og vinterenRieker 79621-00 Black er en veldig god sko å ha på våren og høsten når været er kaldt, men ikke ekstremt kaldt. Det tidløse utseendet på disse bootsene gjør dem anvendelige og enkle å matche med både kjoler og bukser.

Syntetsko og stellSyntetmaterialer trenger en annen type vedlikehold enn det vanlige skinnsko gjør. Det viktigste er å ta vare på skoenes ytre del. Pass på å unngå vann og gjørme. Ellers kan du børste over skoene med en skobørste eller pusse dem litt med en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30892 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×