Ecco
Ecco - 825754 Terracruise LT Black/ Black
Ecco - 825754 Terracruise LT Black/ Black
Ecco - 825754 Terracruise LT Black/ Black
3D
Ecco
825754 Terracruise LT Black/ Black
1 097 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gore-Tex, Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

57675-00

Ecco 825754 Terracruise LT Black/ Black


Ecco 825754 Terracruise LT Black/ Black er en veldig stilig og svært praktisk sko. Her nyter du godt av design i toppklassen. Du får også en vanntett og robust sko som står for en støyt. Rett og slett et perfekt egnet fottøy for en norsk vår eller høst.

Ecco lager elegante og komfortable sko


Det danske merket Ecco har siden 70-tallet vært ansett som et Skandinavias fremste merkevarer innen skotøy. Det skyldes i vesentlighet to ting. For det første unik formgiving. For det andre ufravikelig fokus på å lage sko som er behagelige på foten. Med Ecco 825754 Terracruise LT Black/ Black får du begge deler, så det monner.

Dette er en Gore-Tex sko


Ecco 825754 Terracruise LT Black/ Black er vanntette. Det skyldes at oversiden er laget av en Gore-Tex membran. Det vil si at skoen også puster. Med andre ord er ikke klamhet noe problem. Sålen er av tykk, god gummi. Her ruster du deg altså for å hanske en norsk høstdag samtidig som fottøyet fremstår som stilsikkert og elegant.

Dette er brukervennlige sko


Siden skoen allerede er vanntett behøver du ikke å tenke på impregnering. Når den blir skitten, bare vasker du end med lunkent vann. Du kan bruke en tannbørste eller en klut. Skoene tørkes i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29323 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×