Timberland
Timberland - 8329R Authentics Teddy Fleece Wheat
Timberland - 8329R Authentics Teddy Fleece Wheat
Timberland - 8329R Authentics Teddy Fleece Wheat
3D
Timberland
8329R Authentics Teddy Fleece Wheat
1 077 kr
(1 347 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

23138-00

Timberland 8329R Authentics Teddy Fleece WheatDisse originale bootsene fra Timberland har et høyt skaft som du også kan brette ned. Ved å brette ned skoene får de et annerledes utseende, men som fremdeles er minst like tiltalende. Skoene har et varmt fôr i fleece. Dette er komfortable sko for den trendbevisste kvinnen!

Fine sko til skogen og byenDisse skoene er produserte i skinn, og de er utviklet med tanke på friluftsaktiviteter. Bootsene passer likevel like godt til urban bruk som ute i skauen. Skinnet er vannavvisende og beskytter mot fukt og kulde. Disse Timberlandskoene har også en mellomsåle med god demping, noe som igjen øker komforten.

Funksjonelle og trendyEnten du vil ut og vandre i naturen eller bare vil ha et par stilige boots, så er disse bootsene noe for deg. Innerfôret gjør at de også fint kan brukes om vinteren. Den fine fargen på skoene gjør at de enkelt kan brukes til mange ulike klesstiler.

Stell pent med skoeneSelv om skoene er utviklet for å tåle røff bruk i naturen, bør de pleies regelmessig. Børst skoene for å få bort smuss og flekker. Bruk en fuktig klut med litt såpe for å få bort mer gjenstridige flekker.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
M
Medina

Kjemperask levering og super service!
Disse skoene fikk jeg idag, og de ser kjempefine ut! elsker disse skoene. De har en veldig god såle, er i tillegg veldig varme også. Fint å velge en eller halv størrelse opp enn det man vanligvis bruker :slight_smile:

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×