Timberland
Timberland
8329R Authentics Teddy Fleece Wheat
1 157 kr
(1 447 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Timberland oppleves som normale i størrelsen i henhold til 12000 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

23138-00

Timberland 8329R Authentics Teddy Fleece WheatDisse originale bootsene fra Timberland har et høyt skaft som du også kan brette ned. Ved å brette ned skoene får de et annerledes utseende, men som fremdeles er minst like tiltalende. Skoene har et varmt fôr i fleece. Dette er komfortable sko for den trendbevisste kvinnen!

Fine sko til skogen og byenDisse skoene er produserte i skinn, og de er utviklet med tanke på friluftsaktiviteter. Bootsene passer likevel like godt til urban bruk som ute i skauen. Skinnet er vannavvisende og beskytter mot fukt og kulde. Disse Timberlandskoene har også en mellomsåle med god demping, noe som igjen øker komforten.

Funksjonelle og trendyEnten du vil ut og vandre i naturen eller bare vil ha et par stilige boots, så er disse bootsene noe for deg. Innerfôret gjør at de også fint kan brukes om vinteren. Den fine fargen på skoene gjør at de enkelt kan brukes til mange ulike klesstiler.

Stell pent med skoeneSelv om skoene er utviklet for å tåle røff bruk i naturen, bør de pleies regelmessig. Børst skoene for å få bort smuss og flekker. Bruk en fuktig klut med litt såpe for å få bort mer gjenstridige flekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Medina
Vis tidligere kommentarer
T
Tanja Saarela

Er de skoene vanntette?

1

Innlegg på andre språk

K
Kristinaelisa
Oversette
Derya, Footway

Hej Kristina,

Disse har ikke udtagelige såler desværre.

Oversette
0
C
Chez Forster
Oversette
Vis flere innlegg

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK