Duffy
Duffy
85-23123 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Duffy 85-23123 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

8 cm

Artikelnummer:

49096-00

Duffy 85-23123 BlackInnimellom er det gøy å pynte seg litt ekstra. Med et par Duffy 85-23123 Black i en stilig kilehælmodell kan du raskt forvandle et vanlig hverdagsantrekk til noe mer festlig. Disse stilige kilehælene har en åpen modell med fine detaljer. Skoene passer utmerket å bruke når været er litt varmere, for eksempel om våren og sommeren.

Hæler med fordelerEn del mennesker liker ikke å gå i sko med hæler, siden det kan føles litt ubehagelig eller uvant. Med et par Duffy 85-23123 Black kommer du garantert til å få en helt ny opplevelse. Den solide kilehælen gir deg maksimalt med støtte, og den er veldig enkel å gå på. Skoene er laget i et svart syntetisk materiale som minner om semsket skinn. Lekre detaljer som reimer og åpen tå gjør skoene til et bra kupp!

Pyntet til hverdagsForvandle det gamle, kjedelige hverdagsantrekket til et skikkelig festlig antrekk ved hjelp av Duffy 85-23123 Black! Skoenes hæler gjør umiddelbart vanlige jeans og en t-skjorte mer festlige. Sammen med ditt favorittilbehør, som øredobber og halskjede, kommer du til å være klar for festen.

Stilige sko hvert årSørg for å holde de syntetiske skoene dine i pen stand så lenge som mulig, ved å pleie skoene godt. Du kan bruke en vanlig skobørste for å få bort skitt og støv. Også rengjøringsshampo for syntetiske sko kan være effektivt om du har fått en vanskelig flekk.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×