Duffy
Duffy
87-10242 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Duffy 87-10242 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

51801-00

Duffy 87-10242 BlackDet kjente merket Duffy har lykkes med å skape en veldig stilig og smakfull sko med høyere skaft. Disse støvlene har en solid såle og mange fine detaljer. De har for eksempel to glidelåser og quiltet lær på skaftet. Denne skomodellen tar umiddelbart tankene til klassiske ridestøvler.

Stilfulle støvler for kvinnerSom med mange av Duffys sko er disse støvlene produsert i fint kunstlær. Det syntetiske læret gir god beskyttelse mot fukt og kulde. Støvlene har mange dekorative detaljer, reimer og to glidelåser. Vi anbefaler at du helst bruker bare den mørke glidelåsen, slik at den finere glidelåsen ikke slites ut.

Smakfull og elegantDisse høye støvlene fra Duffy har en herlig passform som gir et elegant og stilfullt utseende. Bruk dem sammen med en kjole om sommeren eller et par stramme jeans eller bukser. Med en lang cardigan eller jakke får du en ordentlig elegant stil.

Ta vare på ditt syntetiske lærSyntetisk lær skal ikke behandles på samme måte som vanlig lær. Unngå alle typer skopleieprodukter for lær og bruk i stedet en håndduk og lunkent vann for å ta vare på skoene. Vask skoene forsiktig. Ikke bruk impregneringsmiddel, da dette kan skade syntetisk lær.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×