Duffy
Duffy
90-11003 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

22 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

22374-00

Duffy 90-11003 BlackGjennom flere år har Duffy jobbet med å skape gunstige sko i en god kvalitet som også ser bra ut. Duffy 90-11003 Black-modellen er en stilig støvel med mange smarte detaljer. Denne er perfekt for deg som ikke vil la stilen gå på akkord med dårlig vær.

Praktiske reimer

Duffy 90-11003 Black har to reimer og er laget i gummi. Disse to reimene hjelper deg med å justere støvelen så den sitter strammere på foten. Den dypt mønstrede sålen er, som resten av skoen, laget i gummi noe, som gir den et godt grep på underlaget, selv når det er glatt.

Regn, regn, regn, regn


Fordelen med disse gummistøvlene er at de passer like godt til fullt regnutstyr som til olabukser og jakke. Dette er en støvel med normal passform som er utviklet spesielt til en kvinnefot.

Omsorg for støvelenSom med de fleste ting er det greit å tørke av skitt og leire så fort du får muligheten. Dette gjør du ved å skylle dem med lunkent vann og deretter tørke dem rene med en klut eller et håndkle. Ved tørking er det viktig at skoen står i romtemperatur, da gummi lett kan få sprekker og miste formen i for varme omgivelser.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30419 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×