Duffy
Duffy - 90-33044 Black
Duffy - 90-33044 Black
Duffy - 90-33044 Black
3D
Duffy
90-33044 Black
235 kr
(337 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

34 cm

Skaftvidde:

39 cm

Merke:

Artikelnummer:

08394-00

Duffy 90-33044 BlackEt par fine støvler er kjekt å ha hjemme, siden du alltid kan føle deg både fin og komfortabel selv når regnet øser ned. Duffy er et kjent varemerke som er kjent for sine varierende, trendy og mildt sagt prisgunstige skomodeller. Duffy 90-33044 Black er virkelig intet unntak. Denne støvelen har stilrene, utstående detaljer som pene spenner over foten og leggen. Inni støvelen er det et vakkert mønstret fôr som gir støvelen en luksuriøs følelse. Med en deilig passform og en solid rillet yttersåle får du et godt grep på selv de glatteste underlag.

Vanntette regnstøvlerDen viktigste egenskapen et par regnstøvler har, er selvsagt at de kan stå imot regn og vann. Duffy Black er produsert i ett eneste gummistykke, noe som gjør støvelen helt vanntett. Selve sålen er også produsert i kraftig gummi, og den har en dyp mønsterstruktur som gir deg et optimalt grep. Støvlene fås kjøpt i flere størrelser og har en relativt romslig passform rundt leggen. Duffy er et nordisk selskap som har stålkontroll på det skandinaviske klimaet, og de vet hvilke materialer som trengs. Om du vil bruke disse støvlene om høsten og vinteren når været er kjøligere, kan du med fordel legge i en fôret og varmende ekstrasåle.

Spaser rolig i skogenMed et par Duffy Black-støvler har du alltid et sikkert skovalg når regnet øser ned utendørs. Også når det er fint vær, kan gummistøvler fungere fint, for eksempel på skogsturer. Takket være det tidløse og stilrene designet passer disse støvlene utmerket for bruk i hverdagen. Match dem gjerne sammen med tettsittende jeans, en lengre kåpe og fine accessoirer. Gummistøvler som dette har blitt utrolig populære og trendy de siste årene. Og som man pleier å si: "Det finnes ikke dårlig vær ..."

Minimalt med skopleieNoe av det beste med et par regnstøvler fra Duffy er at de krever minimalt med pleie. Siden hele støvelen er produsert i gummi, holder det at du tørker over støvlene med en fuktig klut. Vanligvis bruker man støvler som Duffy 90-33044 Black når det regner ute, når bakken gjerne er sølete. Dette innebærer selvsagt at støvlene antakeligvis kommer til å bli støvete og skitne. Men ved å tørke eller skylle av støvlene blir de som nye igjen. For å freshe dem opp litt ekstra kan du også bytte ut innersålen ved behov, dette gir støvlene en nyere følelse.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×