Duffy
Duffy
92-30002 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Duffy 92-30002 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Artikelnummer:

24718-00
Det Etiske Valget

Duffy har valgt å bruke imitasjon (eller skai) skinn i nesten alle sine produkter, noe som betyr at de kan holde prisene - og deres innvirkning på miljøet - nede. Dette er fordi de har lyttet til de mange dyrerettighetsorganisasjonene som hevder at syntetisk/kunstskinn er etisk valg.


Unik Stil

Siden merket har et så stort utvalg av sko, vil du definitivt kunne finne et par du liker, uansett hva du leter etter. Dette har gjort Duffy like populært blant sine kunder som hos forhandlere over hele verden.

Komfortable Hverdagssko

Canvas sko med en tynn gummisåle er perfekt for å vandre rundt i byen, og de er så lette og behagelige at du nesten ikke vil legge merke til at du har dem på deg. Samtidig er de robuste, kan motstå smuss og er lette å rengjøre. Hvis du bruker dem hver dag, gjør det at de slites ut raskt, men siden de vanligvis er så billige, kan du alltid kjøpe noen ekstra par når du finner din favorittmodell.


Snør Dem på din egen Måte

De brede skoelissene og metallringene gjør skoene enkle å snøre på forskjellige måter - hvorfor ikke eksperimentere med dem for moro skyld? Hvis du blir lei av den klassiske versjonen, så prøv å snøre skoene dine så du ikke trenger å knytte dem, eller bruk dobble buer for å gi skoene dine et nytt utseende.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×