Rieker
Rieker
92532-00 Schwarz
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Indre materiale:

Syntetisk

Såle:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

52182-00

Rieker 92532-00 SchwarzRieker er et velkjent tysk selskap som har produsert mange flotte skinnsko for både menn og kvinner. Med Rieker 92532-00 Schwarz har de laget enda en stilren skomodell som passer til mange ulike stiler. De svarte høyhælte skoene har et elegant utseende og er dessuten fôret med lammeull helt ut til tærne.

Stil og eleganseVil du oppnå et fint og stilrent utseende, er disse skoene noe for deg. Skoene er laget av syntetisk skinn. De er varmfôret med lammeull, et materiale som puster og dessuten er resistent mot bakterier. Perfekt for deg som vil se fin ut også når det er kaldt ute.

Match med finklærDisse skoene fra Rieker har et elegant utseende, og passer fint når du vil se litt mer velkledd og ordentlig ut. Blazer, kjole og andre slags finere klær passer utmerket sammen med disse skoene. De kan også bli fine sammen med et fint skjørt eller tettsittende jeans.

Tips for vedlikehold av syntetskoSyntetisk skinn stelles ikke på samme måte som vanlig skinn. Bruk heller en fuktig klut for å rengjøre skoene. Unngå å bruke impregneringsspray, da dette kan skade eller misfarge syntetskinnet.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

S
Sara Schytt
Oversette
M
Mona Johansson
Oversette
Agnes, Footway

Klackhöjden är ca 4,5 cm :slight_smile:

Oversette
0
K
Kati
Oversette
Kashira, Footway

Ei ainakaan hetkeen ole tulossa :frowning:

Oversette
0
Vis flere innlegg

30866 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK