Rieker
Rieker
95672-00 Nero

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rieker 95672-00 Nero

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

2,5 cm

Skaftvidde:

37 cm

Artikelnummer:

52201-00

Rieker 95672-00 NeroRieker er et veldig populært skomerke takket være sine fine og samtidig rimelige sko. Rieker 95672-00 Nero er et par høye støvler med et fint design. De er laget av syntetisk lær og har mange fine detaljer. Skoene passer utmerket for de kaldere årstidene, ettersom de har et godt og varmt fleecefôr.

Stilige sko i syntetisk lærDisse støvlettene fra Rieker er laget av syntetisk lær. Helt nederst på skoene finner du noen fine dekorative reimer. Du finner også en dekorativ reim på skoenes overside. Disse detaljene gir skoene et litt tøffere utseende. Rieker Nero åpnes ved hjelp av en glidelås på siden.

Svart skotøy som passer dine vinterklærVil du ha muligheten til å pynte deg også på vinteren, så er disse skoene fra Rieker et godt alternativ. Match dem gjerne med et par mørke bukser og en stilren jakke for å få et fint vinterantrekk. Ettersom skoene har et varmt fôr, så slipper du å fryse på føttene, selv når vinteren er på sitt kaldeste.

Tips til behandling av dine skoEttersom skoene er laget av et syntetisk lær, så bør du prøve å unngå å bruke vanlige skobeskyttelsesprodukter og impregneringssprayer for lær. Bruk i stedet en børste for å få vekk smuss og skitt. Det går også bra å bare bruke en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×