Duffy
Duffy
97-09430 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Duffy 97-09430 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

6,5

Skafthøyde :

30,5

Skaftvidde:

40

Artikelnummer:

47187-00

Duffy 97-09430 BlackUnn deg selv et par rimelige støvletter fra Duffy! Støvlettene er perfekte til både høsten og vinteren. Duffy er svært dyktige på stadig å utvikle nye og trendy sko av bra kvalitet. Duffy 97-09430 Black er megalekre støvletter med hæl og dekorative spenner. Skinnimitasjonen er drapert og gir støvlettene et særdeles eksklusivt utseende.

Ser ut som skinnDuffy 97-09430 Black er faktisk laget av syntetisk materiale, men ser likevel ut som ekte skinn. Skoenes hæl har en høyde på 6,5 cm, og fordi hælen er robust, er det ikke noe problem å gå på den. De høye skaftene på omtrent 30 cm gir støvlettene et moderne utseende.

Trendsikre støvletter til høstenDisse trendsikre støvlettene fra Duffy er et realt motekupp! Kombiner støvlettene med jeans eller skjørt og føl deg stilig både til hverdags og til fest. De lekre støvlettene i skinnimitasjon passer bra til mange ulike stiler, fra rockete til mer formelle antrekk.

Støvletter i syntetisk materiale trenger kjærlighetSørg for å ta vare på skoene dine så kvaliteten består. Duffy 97-09430 Black kan du tørke forsiktig rene ved å bruke en fuktig klut. Ettersom syntetiske materialer ikke er like vann- og smussavstøtende som for eksempel lær, er det bra om du unngår å bruke støvlettene i regn og søle.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×